Eco Green Multi от NOW Foods

NOW Foods

Eco Green Multi

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Multivitamine Subcategorii: Multivitamine zilnice Ambalare: 180 Capsule, 90 Doze Vezi ingredientele
24338 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 11586

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Multivitamine super-verde alimente
      Conține fier
      Eco-verde este compus din vitamine și minerale, extracte din plante, verde alimente și enzime digestive. Această combinație de materiale ajută pentru a umple lipsa de nutrienti de zi cu zi.Eco-Green este potrivit pentru vegetarieni. Formula conține toate sursa naturala de beta-caroten, precum și produsele alimentare ecologice organice, cum ar fi spirulina, orz și grâu încolțit, lucernă și ceai verde. Spirulina este o sursă bogată de xantofilelor și ficocianina care posedă activitate anticancer, incluse cu succes în programele de reducere a grăsimii în prevenirea anemiei, arsuri și altele. Orz și iarbă de grâu sunt adăugate datorită proprietăților sale antioxidante. Alfalfa are o energie și de amplificare a tonicității caracteristici. Ceaiul verde este cunoscut pentru capacitatea sa de a crește energia în detrimentul de grăsime ars, reduce colesterolul, are activitate anti-cancer.

Eco-verde conține adaos de enzime digestive care favorizează asimilarea alimentelor. Ginseng adăugat stimulează producerea de energie. bio-flavonoide citrice și rutină acționează sinergic cu vitamina C, creșterea absorbției și activitatea în organism. Ele sunt, de asemenea, antioxidanți importanți cu funcție anti-inflamatorii și anti-infecțios.

Formula fără fier!

Mod de administrare: O doză dimineața cu alimente

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 04:55:50
  Black Line Anabolic ISO Whey pentru diete
  Kevin Levrone

  Black Line Anabolic ISO Whey

  908 Grame, 30 Doze
  202 RON 101 RON (-50%)
  Cumpara

  Black Line Anabolic ISO Whey


  Categorii: Proteine
  Brand: Kevin Levrone
  Ambalare: 908 Grame, 30 Doze

  Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone, este un supliment nutritiv care conține proteine ​​din zer 85%. În același timp, îmbogățit cu creatina, taurina si DAA. Conținutul ridicat de proteine, îmbunătățită prin prezența ridicat de aminoacizi, creează un mediu unic. Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone, va reuși să depășească limitele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Eco Green Multi от NOW Foods

Eco Green Multi

Categorii: Multivitamine
Subcategorii: Multivitamine zilnice    Brand: NOW Foods    Ambalare: 180 Capsule, 90 Doze
24338 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
243.38 RON
214.42 RON