Eco Green Multi от NOW Foods

NOW Foods

Eco Green Multi

12345    0/5  (0 Au votat)
Ambalare: 180 Capsule, 90 Doze
Vezi ingredientele
23654 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 11586

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Multivitamine super-verde alimente
      Conține fier
      Eco-verde este compus din vitamine și minerale, extracte din plante, verde alimente și enzime digestive. Această combinație de materiale ajută pentru a umple lipsa de nutrienti de zi cu zi.Eco-Green este potrivit pentru vegetarieni. Formula conține toate sursa naturala de beta-caroten, precum și produsele alimentare ecologice organice, cum ar fi spirulina, orz și grâu încolțit, lucernă și ceai verde. Spirulina este o sursă bogată de xantofilelor și ficocianina care posedă activitate anticancer, incluse cu succes în programele de reducere a grăsimii în prevenirea anemiei, arsuri și altele. Orz și iarbă de grâu sunt adăugate datorită proprietăților sale antioxidante. Alfalfa are o energie și de amplificare a tonicității caracteristici. Ceaiul verde este cunoscut pentru capacitatea sa de a crește energia în detrimentul de grăsime ars, reduce colesterolul, are activitate anti-cancer.

Eco-verde conține adaos de enzime digestive care favorizează asimilarea alimentelor. Ginseng adăugat stimulează producerea de energie. bio-flavonoide citrice și rutină acționează sinergic cu vitamina C, creșterea absorbției și activitatea în organism. Ele sunt, de asemenea, antioxidanți importanți cu funcție anti-inflamatorii și anti-infecțios.

Formula fără fier!

Mod de administrare: O doză dimineața cu alimente

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Eco Green Multi от NOW Foods

NOW Foods

Eco Green Multi

Ambalare: 180 Capsule, 90 Doze
23654 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
236.54 RON
208.39 RON