Fertil Plus от Orthomol

Orthomol

Fertil Plus

12345    3.9/5  (13 Au votat)
Categorii: Multivitamine Subcategorii: Vitamine pentru bărbați Ambalare: 30 Coletul, 30 Doze Vezi ingredientele
30061 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 19210

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ortomol Fert plus este o combinație complexă orthomolecular special conceput pe baza de cercetare, abordarea terapeutică a compoziției complexe de substanțe care oferă suport nutrițional pentru tratarea problemelor de fertilitate masculină.

Micronutrienți conținute în produs au un efect foarte puternic asupra cantității și calității spermei. Produsul conține o combinație echilibrată de cantități optime de micronutrienti specifice, cum ar fi vitamine, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți care protejează ADN-ul si membrana celulelor de sperma de la radicalii liberi promovează degradarea homocisteinei metabolice, care este asociat cu efecte negative asupra funcției reproductive și spermatogenezei.

Ortomol Fert plus sprijina metabolismul energetic si imbunatateste spermatozoizilor fluiditatea membranei celulare a spermei, care este esențială pentru fertilizare.

Mod de administrare: Pentru a obține rezultate bune, suplimentele orthomolecular ar trebui să fie luate în mod regulat timp de cel puțin 3-4 luni.

Ușor pentru a lua o combinație de tablete + capsule.

Conținutul unui pachet (= doza zilnică) a fost administrată zilnic cu o masă sau după.

Interacțiuni cu medicamente: Funcționează bine cu toate medicamentele.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Fertil Plus от Orthomol

Fertil Plus

Categorii: Multivitamine
Subcategorii: Vitamine pentru bărbați    Brand: Orthomol    Ambalare: 30 Coletul, 30 Doze
30061 RON