Decorem for Women / Beauty Multivitamin от OstroVit

OstroVit

Decorem for Women / Beauty Multivitamin

12345    5/5  (50 Au votat)
-40%   5783 RON
3470 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 36364

Oferte cu acest produs


OstroVit Decorem for Women / Beauty Multivitamin
60 Capsule, 30 Doze
+

=
111.10 RON
88.88 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Decorem for Women este un complex de vitamine, minerale și extracte și aminoacizi pentru femei. Creat special pentru sexul frumos. Linia Pharma este cel mai recent „bebeluș” de la OstroVit, care pune calitatea materiilor prime, îngrijirea producției farmaceutice și a tuturor componentelor, datorită cărora se face suplimentul. OstroVit Pharma este un supliment absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

Formula specială pentru femei

     25 substanțe active
     Aplicați pe lună de supliment
     Vitamine sub formă de metil
     Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a tehnologiei de producție
     Ambalaje din sticlă închisă
     Capsula ușor de înghițit
     Compus din componente care susțin sistemul imunitar

OstroVit Pharma Decorem pentru femei - Formula individuală pentru femei
Vitamine și minerale - conținute în produsul nostru controlează toate procesele de viață care au loc în corpul uman. Ele influențează pozitiv procesele biochimice. Ele acționează ca un scut natural de protecție - imunitatea corpului nostru. Îmbunătățește activitatea tuturor organelor. Acestea influențează sănătatea și oasele puternice. Îmbunătățesc starea de spirit și susțin corpul în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor.

Suplimentul nostru alimentar îl veți găsi în compoziția:

Biotina, adică vitamina B7, care: ajută la menținerea sănătății părului, a mucoaselor și a pielii sănătoase. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și la menținerea unui metabolism adecvat al macro-nutrienților. Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și ajută la menținerea corectă a funcțiilor psihologice.
Zinc care: ajută la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii. De asemenea, ajută la menținerea fertilității și a funcției reproductive și la menținerea sănătății oaselor. În plus, ajută la menținerea unei viziuni și a funcționării corespunzătoare a sistemului imunitar. Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Vitamina D3, adică vitamina soarelui - crește mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar.
Acidul pantotenic sau vitamina B5 - Acidul pantotenic contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, precum și la sinteza și metabolismul corect al hormonilor steroizi, al vitaminei D și al unor neurotransmițători. În plus, contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare, ajută la menținerea fitnessului mental la nivelul corect.
Niacina, adică vitamina B3 - ajută la menținerea sănătății pielii și reduce senzația de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.
Iod - ajută la menținerea sănătății pielii. Ajută la buna funcționare a tiroidei și la producerea hormonilor tiroidieni. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.
Riboflavina sau vitamina B2 - care ajută la menținerea sănătății pielii și contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută la menținerea stării adecvate a membranelor mucoase și a celulelor roșii din sânge. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, ajută sistemul nervos să funcționeze corect.
Vitamina B6 - - ajută la sinteza corectă a cisteinei, contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei. Această vitamină contribuie la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.
Tiamina, adică vitamina B1 - contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută sistemul nervos să funcționeze corect. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.
Selen - ajută la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii, poate ajuta la reglarea bunei funcționări a sistemului imunitar, susține buna funcționare a enzimelor, este responsabil pentru o funcție tiroidă sănătoasă.
Vitamina A - contribuie la menținerea unei viziuni adecvate și la menținerea unui metabolism adecvat al fierului. Ajută la menținerea stării corecte a membranelor mucoase. Ajută la menținerea sănătății pielii și la buna funcționare a sistemului imunitar.
Vitamina E - Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Antioxidant puternic, poate contribui la scăderea LDL a „colesterolului rău”. S-a demonstrat că susține funcțiile normale ale organului vederii. Poate juca un rol important în îmbunătățirea sistemului cardiovascular.
Crom - ajută la inhibarea așa-numitei „foame de lup” și ajută la menținerea unui metabolism adecvat al macro-nutrienților. Poate ajuta la menținerea nivelului adecvat de glucoză. Poate favoriza lipoliza. Contribuie la menținerea țesutului muscular.
Vitamina B12 - ajută la reducerea senzației de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la corectarea producției de celule roșii din sânge. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la buna funcționare a sistemului imunitar. Contribuie la metabolismul energetic adecvat și la menținerea metabolismului homocisteinei.
Acidul folic - ajută la reglarea creșterii și funcționării tuturor celulelor din corpul nostru. Participă la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii. Ajută la menținerea metabolismului homocisteinei. Este potrivit pentru femeile care planifică sarcina, fiind însărcinate și alăptează.
Acidul hialuronic - ca una dintre componentele pielii, este responsabil pentru hidratarea acestuia, are funcții de construcție și umple spațiile intercelulare. Poate contribui la întârzierea îmbătrânirii pielii. Contribuie la buna funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv. Suplimentarea poate ajuta la creșterea elasticității pielii. Prezintă efecte antiinflamatorii. Susține vindecarea rănilor și recuperarea post-traumatică.
Colagenul ajută la menținerea fermității, elasticității și tensiunii adecvate a pielii. Inhibă formarea ridurilor și a celulitei. Contribuie la întârzierea îmbătrânirii pielii. Suplimentarea cu colagen poate ajuta la creșterea elasticității pielii.
Coada calului de câmp - mai exact, extractul său - coada calului conține mulți compuși benefici, în special antioxidanți (antioxidanți), precum și o concentrație ridicată de silice. Coada calului de câmp a fost folosită de multe mii de ani sub formă de infuzii, extracte, precum și extracte sau macerate. Studiile indică efectul său benefic în susținerea mineralizării osoase corespunzătoare și a structurii celulare a scheletului, inclusiv a osteoclastelor și osteoblastelor, este responsabil pentru această concentrație ridicată de silice. Coada calului de câmp este, de asemenea, cunoscută pentru efectul său benefic ca diuretic sau diuretic natural. Crește excreția de urină din organism și scade tensiunea arterială. Cele mai cunoscute proprietăți ale cozii de câmp sunt efectul său efectiv asupra aspectului natural al pielii, unghiilor și părului nostru.
L-cisteină HCL - este un aminoacid sulfuric proteic, endogen (împreună cu homocisteina și metionina formează un grup de aminoacizi sulfurici), care se găsește în cheratină, care este componenta principală a părului, pielii și unghiilor.
L-lizina este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor esențiali. Esența lor este că, pentru buna funcționare a corpului, trebuie să le oferim cantitatea potrivită prin suplimente sau cu alimente. Corpul nostru nu este capabil să le sintetizeze de la sine. În plus, este unul dintre principalii compuși care construiește toate proteinele din corpul nostru. De aici și numele grupului, aminoacizi proteici. L-lizina joacă un rol major în absorbția calciului, în construirea țesutului muscular, în timpul recuperării după leziuni grave și în producerea multor hormoni sau enzime.
Proprietăți OstroVit Pharma Decorem pentru femei

     Ajută la menținerea părului sănătos și a pielii și a unghiilor sănătoase
     Ajută sistemul nervos să funcționeze corect și ajută la menținerea funcțiilor psihologice și reduce senzația de oboseală și oboseală
     Sprijină buna funcționare a sistemului imunitar
     Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat
     Ajută la menținerea unei viziuni adecvate

Utilizare sugerată

Consumați 1 porție (2 capsule) zilnic cu o masă. Înainte de utilizare, se recomandă efectuarea unui test de sânge 25- (OH) D și consultarea rezultatului testului cu un medic sau farmacist. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Decorem for Women / Beauty Multivitamin от OstroVit

Decorem for Women / Beauty Multivitamin

Subcategorii: Îngrijire a pielii, Ingrijirea parului, Formule pentru femei, Vitamine pentru femei    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
5783 RON
3470 RON