Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula от OstroVit

OstroVit

Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula

12345    4.5/5  (71 Au votat)
Ambalare: 2 x 30 Capsule, 30 Doze
Vezi ingredientele
-40%   5279 RON
3167 RON
Preturile sunt cu TVA inclus00:00:00
No.: 36945

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ostrovit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula este o combinație de două formule de înaltă calitate: una este vitamina și cealaltă minerală - împreună fac un imunostimulant complet.

Produsul combină o gamă completă de vitamine cu toate mineralele esențiale pentru buna funcționare și sănătate a corpului nostru.

Vitamina A are grijă de sănătatea pielii și de menținerea vederii normale.

Vitaminele B sunt solubile în apă și sunt în număr de opt. Acestea sunt esențiale pentru diferite procese metabolice și conversia alimentelor în energie, ceea ce ne ajută să fim activi în fiecare zi. Cele mai multe dintre ele nu sunt depozitate în organism, ceea ce necesită un aport regulat, prin alimente sau sub formă de suplimente. Vitaminele B1 , B2 , B3 și B7 sunt implicate în diferite aspecte ale producției de energie; vitamina B6 este esențială pentru metabolismul aminoacizilor; B9 și B12 sunt extrem de necesare pentru diviziunea celulară. În plus, fiecare dintre aceste vitamine îndeplinește multe funcții suplimentare.

Vitamina C este un puternic antioxidant și este vitală pentru corpul nostru, deoarece îmbunătățește funcțiile sistemului nervos, reduce senzația de oboseală și întărește sistemul imunitar. În plus, combate radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor din corp.

Vitamina D - în special sub formă de colecalciferol ajută la absorbția și utilizarea corespunzătoare a calciului și a fosforului și ajută la menținerea nivelurilor normale de calciu în sânge. În plus, această vitamină ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților, precum și ajută mușchii și sistemul imunitar să funcționeze corect. Vitamina D este implicată în procesul de diviziune celulară.

Vitamina E - este un puternic antioxidant care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ și daunele cauzate de radicalii liberi. Vitamina E este, de asemenea, implicată în sinteza anticoagulanților, menținând permeabilitatea adecvată a membranelor celulare și reducând agregarea plachetară, care poate ajuta la prevenirea formării de cheaguri de sânge. În plus, este implicat în protecția celulelor roșii din sânge și transmiterea semnalelor nervoase în organism.


Avantajele Ostrovit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula sunt: ​​

     • Acționează favorabil asupra funcțiilor corpului;
     • Echilibrează nivelurile hormonale;
     • Consolidează imunitatea;
     • Facilitează absorbția nutrienților;
     • Protejează organismul de boli;
     • Contribuie la funcțiile sănătoase ale metabolismului;
     • Sprijină procesele de recuperare;
     • Accelerează metabolismul;
     • Îmbunătățește tonul;
     • Are un efect pozitiv asupra dispoziției ;
     • Reduce nivelul de stres;


Să vorbim puțin despre câteva minerale:

Magneziul este un element mineral major și al doilea cel mai frecvent electrolit din corp

Magneziul susține funcția musculară, menține echilibrul electrolitic și ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților. Magneziul ajută la reducerea oboselii și susține funcțiile psihologice normale, precum și contribuie la calitatea somnului.

Calciul este mineralul conținut în cea mai mare cantitate din corpul nostru. Cantitatea sa totală este de aproximativ 1 - 1,2 kg greutate corporală.Cea mai mare parte a calciului se găsește în dinți și oase, iar restul este localizat în organele moi, cum ar fi ficatul, mușchii, stomacul și intestinele.

Seleniul îmbunătățește circulația sângelui și reduce riscul bolilor de inimă. Acest mineral reglează și funcțiile glandei tiroide. În plus, seleniul protejează organismul de stresul oxidativ și luptă împotriva radicalilor liberi. De asemenea, are un efect pozitiv pronunțat asupra stării [u] părului și a pielii.

Zincul este un puternic antioxidant care are proprietăți antiinflamatorii. Îmbunătățește sănătatea pielii și susține activitatea creierului. De asemenea, îmbunătățește controlul echilibrului hormonal, crește producția de insulină în organism și îmbunătățește calitatea sângelui. Zincul reduce nivelul colesterolului rău din organism și joacă un rol important în sinteza ADN-ului.

Mod de utilizare: luați 1 capsulă de vitamine dimineața cu alimente și 1 capsulă de minerale seara înainte de culcare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula от OstroVit

OstroVit

Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula

Ambalare: 2 x 30 Capsule, 30 Doze
5279 RON
3167 RON