Vitamins for Women от OstroVit

OstroVit

Vitamins for Women

12345    5/5  (5 Au votat)
Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
Vezi ingredientele
-30%   5534 RON
3874 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 42342

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Vitamine pentru femei 60 de capsule

OstroVit Pharma Vitamins for Women un complex de vitamine, minerale și extracte și aminoacizi pentru femei. Creat special pentru sexul frumos. Linia Pharma este cel mai recent „bebeluș” de la OstroVit, care pune pe primul loc calitatea materiilor prime, îngrijirea producției farmaceutice și toate componentele datorită cărora este realizat suplimentul. OstroVit Pharma este un supliment absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

     Formula speciala pentru femei
     25 de substanțe active
     Aplicați pe lună de suplimentare
     Vitamine sub formă metilată
     Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și tehnologiei de producție
     Ambalaj din sticlă închisă
     Capsulă ușor de înghițit
     Compus de componente care susțin sistemul imunitar

OstroVit Pharma Vitamine pentru femei - Formula individuala pentru femei
Vitaminele și mineralele - conținute în produsul nostru controlează toate procesele de viață care au loc în corpul uman. Ele influențează pozitiv procesele biochimice. Acţionează ca un scut protector natural - imunitatea organismului nostru. Îmbunătățește activitatea tuturor organelor. Ele influențează sănătatea și oasele puternice. Îmbunătățesc starea de spirit și susțin organismul în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor.

Veți găsi suplimentul nostru alimentar în compoziția:

Biotina, adică vitamina B7 care: ajută la menținerea sănătății părului, a membranelor mucoase și a pielii sănătoase. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și la menținerea unui metabolism adecvat al macronutrienților. Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și ajută la menținerea corectă a funcțiilor psihologice.

Zincul care: ajuta la mentinerea sanatatii parului, unghiilor si pielii. De asemenea, ajută la menținerea fertilității și a funcției reproductive adecvate și la menținerea oaselor sănătoase. În plus, ajută la menținerea vederii corespunzătoare și la funcționarea corectă a sistemului imunitar. Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina D3, adică vitamina soarelui – crește mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar.

Acid pantotenic, sau vitamina B5 - Acidul pantotenic contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, precum și la sinteza și metabolismul corect al hormonilor steroizi, vitaminei D și a unor neurotransmițători. În plus, contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare, ajută la menținerea aptitudinii mentale la nivelul corect.

Niacina, adică vitamina B3 – ajuta la mentinerea sanatatii pielii si reduce senzatia de oboseala si oboseala. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Iod - ajută la menținerea pielii sănătoase. Ajută la buna funcționare a tiroidei și la producerea hormonilor tiroidieni. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat.

Riboflavina, sau vitamina B2 – care ajută la menținerea pielii sănătoase și contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și a globulelor roșii. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, ajută sistemul nervos să funcționeze corect.

Vitamina B6 - ajută la sinteza corectă a cisteinei, contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei. Această vitamină contribuie la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.

Tiamina, adică vitamina B1 – contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator si ajuta sistemul nervos sa functioneze corect. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.

Seleniul – ajută la menținerea părului și a unghiilor și a pielii sănătoase, poate ajuta la reglarea bunei funcționări a sistemului imunitar, susține buna funcționare a enzimelor, este responsabil pentru o funcție sănătoasă a tiroidei.

Vitamina A – contribuie la menținerea vederii corecte și la menținerea metabolismului corect al fierului. Ajută la menținerea unei stări corespunzătoare a membranelor mucoase. Ajută la menținerea pielii sănătoase și la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina E – ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Puternic antioxidant, poate contribui la scăderea LDL al „colesterolului rău”. S-a demonstrat că susține funcțiile normale ale organului vederii. Poate juca un rol important în îmbunătățirea sistemului cardiovascular.

Cromul – ajută la inhibarea așa-numitei „foame de lup” și ajută la menținerea unui metabolism adecvat al macronutrienților. Poate ajuta la menținerea unui nivel adecvat de glucoză. Poate promova lipoliza. Contribuie la menținerea țesutului muscular.

Vitamina B12 - ajută la reducerea senzației de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la corectarea producției de globule roșii. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la buna funcționare a sistemului imunitar. Contribuie la metabolismul energetic adecvat și la menținerea metabolismului homocisteinei.

Acid folic – ajută la reglarea creșterii și funcționării tuturor celulelor din corpul nostru. Ia parte la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii. Ajută la menținerea metabolismului homocisteinei. Este potrivit pentru femeile care planifică o sarcină, fiind însărcinate și care alăptează.

Acidul hialuronic- ca unul dintre componentele pielii, este responsabil de hidratarea acesteia, are funcții de construcție și umple spațiile intercelulare. Poate contribui la întârzierea îmbătrânirii pielii. Contribuie la buna funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv. Suplimentarea poate ajuta la creșterea elasticității pielii. Prezinta efecte antiinflamatorii. Sprijină vindecarea rănilor și recuperarea post-traumatică.

Colagenul ajută la menținerea fermității, elasticității și tensiunii corespunzătoare a pielii. Inhibă formarea ridurilor și a celulitei. Contribuie la întârzierea îmbătrânirii pielii. Suplimentarea cu colagen poate ajuta la creșterea elasticității pielii.

Coada-calului de câmp – mai exact, extractul său – coada-calului conține mulți compuși benefici, în special antioxidanți (antioxidanți), precum și o concentrație mare de silice. Coada-calului de câmp este folosită de multe mii de ani sub formă de infuzii, extracte, precum și extracte sau macerate. Studiile indică efectul său benefic în susținerea mineralizării osoase adecvate și a structurii celulare a scheletului, inclusiv osteoclaste și osteoblaste, este responsabil pentru această concentrație mare de silice. Coada-calului de câmp este cunoscută și pentru efectul său benefic ca diuretic sau diuretic natural. Crește excreția de urină din organism și scade tensiunea arterială. Cele mai cunoscute proprietăți ale coada-calului de câmp sunt efectul său eficient asupra aspectului natural al pielii, unghiilor și părului nostru.

L-cisteină HCL - este o proteină, aminoacid sulfuric endogen (împreună cu homocisteina și metionina formează un grup de aminoacizi sulfuric), care se găsește în keratina, care este componenta principală a părului, pielii și unghiilor.

L-lizina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi esențiali. Esența lor este că, pentru buna funcționare a organismului, trebuie să furnizăm cantitatea potrivită din ele prin suplimente sau cu alimente. Corpul nostru nu este capabil să le sintetizeze singur. În plus, este unul dintre principalii compuși care construiesc toate proteinele din corpul nostru. De aici, numele grupului, aminoacizi proteici. L-lizina joacă un rol major în absorbția calciului, construirea țesutului muscular, în timpul recuperării după leziuni severe și în producerea multor hormoni sau enzime.

Proprietățile vitaminelor OstroVit Pharma pentru femei:

     Ajută la menținerea părului sănătos și a pielii și unghiilor sănătoase
     Ajută sistemul nervos să funcționeze corect
     Ajută la menținerea funcțiilor psihologice
     Reduce senzația de oboseală și oboseală
     Sprijină buna funcționare a sistemului imunitar
     Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat
     Ajută la menținerea vederii corecte

Utilizare sugerată

Consumați 1 porție (2 capsule) pe zi, la masă.

Înainte de utilizare, se recomandă efectuarea unui test de sânge 25- (OH) D și consultarea unui medic sau farmacist. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Vitamins for Women от OstroVit

OstroVit

Vitamins for Women

Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
5534 RON
3874 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
38.74 RON
36.45 RON