XNO + от 4+ nutrition

4+ nutrition

XNO +

12345    3/5  (1 Au votat)
20635 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18528

DESCRIEREA PRODUSULUI

XNO + este un supliment alimentar care conține arginină și creatină. Este pentru sportivi care fac exerciții fizice intense și risipitoare, mai ales dacă sunt scurte și repetitive. Cantitatea mare de creatină permite mușchilor să se recupereze mai repede de la stresul fizic intens, îmbunătățind performanțele atletice, în special ultimele repetări.

Primul ingredient al acestui nou produs este arginina. Acest ingredient activ devine din ce în ce mai important ca precursor al oxidului nitric pentru numeroasele funcții pe care le exercită asupra activității celulare, transducția semnalelor biologice și a imunității. Arginina este prezentă în acest produs sub formă de sare de arginină, în care două molecule de arginină sunt asociate cu unul dintre -ketoglutarat. Acesta este un foarte important acid ceto din punct de vedere metabolic, deoarece este o răscruce între reacțiile catabolice și anabolice.

Mergând în jos lista de ingrediente, veți găsi creatina sub diverse forme. Creatina favorizează metabolismul energetic și reprezintă o rezervă de energie pentru mușchi. Utilizarea creatinei piruvat poate părea puțin ciudată. Este o moleculă formată din creatină și acid piruvic legată una de cealaltă prin legături covalente și a fost dezvoltată pentru a îmbunătăți solubilitatea în apă și a reduce atât formarea corpurilor de bază, cât și metabolismul până la creatinină, ambele fiind responsabile de unele dintre Cele mai frecvente efecte secundare.

Completând lista, avem Taurine, care are un efect de tonifiere asupra mușchiului și care favorizează metabolismul energetic și Beta-Alanina (CarnoSyn). Combinând-o cu histidina formează Carnosine care, la rândul său, hrănește musculatura.

Chiar și acest produs urmează filozofia ingredientului activ pentru fiecare comprimat, pentru a oferi entuziasmului un instrument de măsurare ușor de utilizat și cel mai bun raport de produs în cel mai mic număr de tablete.

Acesta este motivul pentru care tabletele sau capsulele sunt luate întotdeauna la limită (în mod natural, în ceea ce privește legile stricte de sănătate în vigoare).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

XNO + от 4+ nutrition

XNO +

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 224 Tableta
20635 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
206.35 RON
181.79 RON