XTREME PUMP + от 4+ nutrition

4+ nutrition

XTREME PUMP +

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Ambalare: 900 Grame Vezi ingredientele
25734 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 18529

DESCRIEREA PRODUSULUI

XTREME PUMP + are tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține cele mai multe din fiecare antrenament, prin creșterea puterii musculare, a puterii, a masei și a rezistenței și, în același timp, apărarea corpului de orice stres, grație complexelor antioxidante VINITROX și POWERGRAPE.O componentă importantă în XTREME PUMP + este creatina, care mărește puterea musculară, explozivitatea și performanța anaerobă. Se depozitează în mușchi sub formă de fosfocreatină (Pcr), care este ușor disponibil pentru a da fosfatului său ADP (Adenozin difosfat) pentru sinteza moleculelor ATP noi (adenozină trifosfat) necesare pentru contracția musculară. În același timp, ajută la creșterea tropismului muscular, deoarece atrage apa în miocți (celule musculare) și mărește masa musculară. Cantitatea de energie furnizată pentru a produce ATP în timpul și după efort depinde în principal de cantitatea de Pcr care sa acumulat în mușchi. Prin urmare, capacitatea de a menține un nivel constant de efort scade odată cu scăderea numărului de magazine Pcr. Nivelurile mai ridicate de creatină permit mușchilor să se recupereze mai repede de la efort fizic intens, îmbunătățind astfel performanța.


Arginina, glutamina, taurina si tirozina
lucreaza impreuna sinergic pentru a incuraja un flux sanguin ideal catre muschi, imbunatatind troficul celular si performanta generala, precum si optimizand apoi recuperarea.

Desigur, nu am putut să lăsăm în evidență aminoacizii BCAA ai lanțului ramificat, care, spre deosebire de alți aminoacizi, pot fi, de asemenea, metabolizați în mușchi - nu numai în ficat. Prin urmare, ele pot fi folosite imediat pentru reconstrucția fibrelor deteriorate, accelerarea timpului de recuperare. O altă caracteristică importantă a aminoacizilor ramificați este capacitatea lor de a rămâne neschimbată și de a crește nivelul de testosteron (anabolic) și de a reduce nivelul de cortizol (antianabolic), creând un echilibru anabolic favorizând dezvoltarea masei musculare.

Beta alanina și histidina
sunt capabile să producă carnosină în mușchi, ceea ce este important pentru menținerea echilibrului acido-bazic. Prin creșterea cantității de carnosină, puteți întârzia apariția oboselii din acidul lactic, îmbunătățind astfel performanța atletică.

Vitargo este denumirea înregistrată a unei polizaharide unice obținută din prelucrarea amidonului care necesită timpi de digestie mai lungi datorită structurii moleculare complexe. Acest lucru asigură un flux continuu de glucoză care ajută la prevenirea creșterii glicemiei și a vârfurilor de insulină și menține nivelurile de zahăr din sânge constant. Toate aceste caracteristici contribuie la capacitatea Vitargo de a restabili în mod eficient rezervele de glicogen atât în ​​mușchi, cât și în ficat, după o activitate fizică intensă.

Cofeina este capabilă să îmbunătățească utilizarea de grăsimi pentru energie. Îmbunătățirea utilizării grăsimii în timpul exercițiului salvează glicogenul muscular, care este extrem de limitat și este, de asemenea, strâns legat de fitness aerobic. În plus, are un efect termogen și poate reduce senzația de oboseală, atât prin stimularea sistemului nervos, cât și prin scăderea producției de acid lactic.

În cele din urmă, magneziul este esențial pentru metabolismul energetic normal și funcția musculară, pe lângă reducerea oboselii. Acesta joacă un rol important în reacțiile enzimatice în care ATP se leagă de o moleculă de magneziu. În sistemul nervos, acesta oferă un efect liniștitor și calmant prin reducerea excitabilității nervilor și a mușchilor. Reduce secreția de adrenalină și reușește să scape de crampe și să relaxeze orice tensiune care ar putea provoca dureri de cap, nervozitate, intestin iritabil sau dureri de stomac. Mai mult, reglează ritmul cardiac, contracarând episoadele de tahicardie și acționează ca vasodilatator.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

XTREME PUMP + от 4+ nutrition

XTREME PUMP +

Subcategorii: Concentrate    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 900 Grame
25734 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
257.34 RON
226.72 RON