C4 Original от Cellucor

Cellucor

C4 Original

12345    4.5/5  (120 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Concentrate Ambalare: 6.5 Grame, 1 Doza Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 20912

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extremiștii cred în tot sau în nimic, merg tare sau merg acasă. Pentru extreme, media nu este suficientă. Va exista întotdeauna o limită de rupere, o limită de împingere, un obiectiv de demolare și mai multe pentru a realiza.

După o cercetare amplă, am dezvoltat C4 50X, un supliment de antrenament care se potrivește cu o pasiune extremă, unitate și angajament de a reuși.

C4 50X prezintă aproximativ 50% mai mult din ingredientele active pe lingură, care au fost cheia pentru puterea modelului C4 Extreme original. C4 50X are, de asemenea, două ingrediente noi: TeaCor și XCELICOR.

Indicații pentru C4 50x: NU EXTRAȚI RECOMANDAT ÎNCĂRCARE ZILNICĂ. UTILIZAȚI NUMAI CA DIRECTATE. Luați o porție (1 scoică) de Cellucor C4® 50x, amestecată cu 4-6 fl. Oz. De apă 20-30 minute înainte de antrenament. Odată ce a fost evaluată toleranța și căutați o creștere suplimentară a energiei, luați o porție suplimentară (1 scoopă) cu servire luată înainte de antrenament. NU EXCEPȚI 2 SCOPURI PE ZI. În timpul antrenamentului dumneavoastră, se recomandă să beți multă apă sau băuturi performante, cum ar fi Cellucor Alpha Amino®, pentru a rămâne hidratată. Unele persoane pot prezenta o senzație de furnicătură inofensivă, care este atribuită beta-alaninei.

Comentarii pentru acest produs

LiviuCraciun
LiviuCraciun
12 Noiembrie 2016

Datorita multor persoane si pareri am decis sa incerc acest produs. Sunt dezamagit, la 1 lingurita nu se simte nimic (in comparatie cu no bsn), gust foate bun (fata de no bsn)
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

C4 Original от Cellucor

C4 Original

Subcategorii: Concentrate    Brand: Cellucor    Ambalare: 6.5 Grame, 1 Doza
Nu este disponibil!