C4 Original от Cellucor

Cellucor

C4 Original

12345    4.5/5  (116 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Concentrate Ambalare: 6.5 Grame, 1 Doza Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 20912

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extremiștii cred în tot sau în nimic, merg tare sau merg acasă. Pentru extreme, media nu este suficientă. Va exista întotdeauna o limită de rupere, o limită de împingere, un obiectiv de demolare și mai multe pentru a realiza.

După o cercetare amplă, am dezvoltat C4 50X, un supliment de antrenament care se potrivește cu o pasiune extremă, unitate și angajament de a reuși.

C4 50X prezintă aproximativ 50% mai mult din ingredientele active pe lingură, care au fost cheia pentru puterea modelului C4 Extreme original. C4 50X are, de asemenea, două ingrediente noi: TeaCor și XCELICOR.

Indicații pentru C4 50x: NU EXTRAȚI RECOMANDAT ÎNCĂRCARE ZILNICĂ. UTILIZAȚI NUMAI CA DIRECTATE. Luați o porție (1 scoică) de Cellucor C4® 50x, amestecată cu 4-6 fl. Oz. De apă 20-30 minute înainte de antrenament. Odată ce a fost evaluată toleranța și căutați o creștere suplimentară a energiei, luați o porție suplimentară (1 scoopă) cu servire luată înainte de antrenament. NU EXCEPȚI 2 SCOPURI PE ZI. În timpul antrenamentului dumneavoastră, se recomandă să beți multă apă sau băuturi performante, cum ar fi Cellucor Alpha Amino®, pentru a rămâne hidratată. Unele persoane pot prezenta o senzație de furnicătură inofensivă, care este atribuită beta-alaninei.

Comentarii pentru acest produs

LiviuCraciun
LiviuCraciun
12 Noiembrie 2016

Datorita multor persoane si pareri am decis sa incerc acest produs. Sunt dezamagit, la 1 lingurita nu se simte nimic (in comparatie cu no bsn), gust foate bun (fata de no bsn)
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaClienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

C4 Original от Cellucor

C4 Original

Subcategorii: Concentrate    Brand: Cellucor    Ambalare: 6.5 Grame, 1 Doza
Nu este disponibil!