C4 MASS от Cellucor

C4 MASS

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Brand: Cellucor Ambalare: 1020 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   290 RON
261 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21912
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

ENDURANCE1 + ENERGIE EXPLOZIVĂ2

1. Cofeina contribuie la creșterea capacității de anduranță. Efectul benefic se obține cu consumul de cafeină la doze de 3 mg / kg greutate corporală cu cel puțin o oră înainte de exercițiu și numai dacă se evită orice alt consum de cofeină timp de cel puțin 12 ore înainte de consumul produsului în consumatorii obișnuiți de cafeină. Cofeina contribuie, de asemenea, la creșterea vigilenței și la îmbunătățirea concentrației. Nu depășiți aportul zilnic de cafeină de 300 mg.

2. Creatina crește performanța fizică în explozii succesive de exerciții fizice de scurtă durată, de intensitate ridicată. Efectul benefic este obținut cu un aport zilnic de 3 g de creatină.

Instrucțiuni pentru masa C4: NU EXTRAȚI RECOMANDAT ÎNCĂRCARE ZILNICĂ. UTILIZAȚI NUMAI CA DIRECTATE. Luați o porție (1 scoică) de masă C4®, amestecată cu 8 fl. Oz. De apă 20-30 minute înainte de antrenament. Odată ce a fost evaluată toleranța și căutați o creștere suplimentară a energiei, luați o porție suplimentară (1 scoopă) cu servire luată înainte de antrenament. NU EXCEPȚI 2 SCOPURI PE ZI. NU UTILIZAȚI ACEST PRODUS ÎN 6 ORE DE INGESTIREA ORICE ALTA SURSA DE CAFFEINE SAU ALTE STIMULANTE. În timpul antrenamentului, se recomandă să beți multă apă sau băuturi performante pentru a rămâne hidratată. Unele persoane pot prezenta o senzație de furnicătură inofensivă, care este atribuită beta-alaninei.

Avertismente:
acest produs este destinat numai consumatorilor sănătoși, în vârstă de 18 ani sau vârstnic. Nu utilizați acest produs dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați în prezent nitrați pentru dureri în piept sau dacă utilizați medicamente utilizate pentru tratamentul disfuncției erectile, cum ar fi inhibitori ai PDE-5. Înainte de a utiliza acest produs, consultați un profesionist autorizat, calificat, care include, dar nu se limitează la, dacă: luați antidepresive cum ar fi inhibitorul monoaminooxidazei (MAOI) sau SSRI, diluanții sângelui, medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene, pseudoefedrina sau Luați orice alt supliment alimentar, medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau medicamente fără prescripție medicală; Sau dacă bănuiți că aveți sau ați fost tratați, diagnosticați sau având istoric familial, orice afecțiune medicală, inclusiv, dar fără a se limita la: tensiune arterială ridicată sau scăzută, diabet, glaucom, anxietate, tulburări cardiovasculare, psihiatrice sau convulsii , Aritmie cardiacă, accident vascular cerebral, inimă, ficat, rinichi sau boală tiroidiană sau dificultăți de urinare din cauza extinderii prostatei. Acest produs conține cafeină și nu trebuie utilizat de persoanele care doresc să elimine cofeina din dieta lor sau în combinație cu cafeină sau stimulente din alte surse, inclusiv, dar fără a se limita la cafea, ceai, sifon sau alte suplimente alimentare și medicamente. Opriți utilizarea cu 2 săptămâni înainte de intervenția chirurgicală. Întrerupeți imediat întreruperea tratamentului și contactați un medic dacă aveți orice reacție adversă la acest produs. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc uscat și rece. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

C4 MASS от Cellucor

C4 MASS

Subcategorii: Concentrate    Brand: Cellucor    Ambalare: 1020 Grame, 30 Doze
290 RON
261 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
261 RON
245.6 RON