M5 Extreme от Cellucor

Cellucor

M5 Extreme

12345    3.7/5  (9 Au votat)
-10%   320 RON
288 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 14792

DESCRIEREA PRODUSULUI

2 FORMULE într-un produs - M5 Extreme 2-in-1

      „Aprinde“ încărcat cu energie - în funcție de nevoile individuale.
      „Build“ construiește și întărește musculatura.

„Universal“ supliment de pre-antrenament - nu pentru mine!

Libertatea de alegere a consumatorului și de preferință este o forță motrice a condițiilor de piață actuale. Cu toate acestea, cum a fost deficitară în ceea ce privește suplimentele alimentare. Marea de produse noi inundații pe piață, care pune clienții înainte de mai multe semne de întrebare decât cele rezultate.

SFÂRȘIT Libertatea de alegere

M5 Extreme a Cellucor este primul și singurul produs de pre-antrenament, care oferă utilizatorilor săi libertatea de a selecta dvs. suplimente de pre-antrenament.

M5 Extreme vine în două formule - „Build“ și „Ignite“, containerul este împărțit în două părți - pentru fiecare dintre formulele. Acest lucru vă permite să vă pregăti shake-ul de pre-antrenament - nevoile fiecărui antrenament.

Bottom-up

„Build“ formulă este conținută în jumătatea inferioară a containerului. „Build“ se bazează pe tehnologia NO3 si ingrediente unice, cum ar fi creatina MagnaPower®, leucina, arginina, citrulină și betaină. Formularea rezultată are un efect instantaneu asupra creșterii musculare și consolidarea corpului.

Ce este NO3?

NO3 este denumirea chimică a nitrat - compus cu mari proprietăți gonflabile, care intensifică acțiunea fiecăruia dintre ingredientele M5 Extreme.

L-leucină - leucină activeaza calea anabolică numita mTOR cale care stimulează sinteza proteinelor musculare. Prin creșterea leucina consumului, mTOR de semnalizare cale și crește sinteza proteinelor. Nici un alt ingredient vă va da un efect pur, nealterat anabolizant ca leucină. Leucina ajută la păstrarea țesutului muscular slab. Este stabilit că este utilizat pentru promovarea sintezei proteinelor în mușchi scheletic. De asemenea, este esențial pentru o bună recuperare după antrenament.

Citrulina - mentine forma optima in timpul exercitiilor fizice si o recuperare mai rapidă a organismului după. Acesta stimuleaza fluxul de sange si de livrare de aminoacizi pentru mușchii scheletici. In plus, sinteza proteinelor asistata (cresterea masei musculare), producția de ATP, o creștere a volumului de celule și un precursor puternic al L-arginină.

Arginină AKG - puterea musculară, creșterea și densitatea. Arginina este una dintre principalele componente ale proteinelor musculare. Acțiunea sa este exprimat în transferul îmbunătățit de oxigen și substanțe nutritive la celulele musculare și declanșează procesul de lipoliză și termogeneza în celulele adipoase, rezultând în grăsime sunt considerate ca o sursă de energie pentru organism.

Cu „Build“ formula M5 Extreme controleaza pe deplin raportul de stimulare a substanțelor - „Build“ nu conține stimulente!

De obicei suplimentele de pre-antrenament necesita adesea gazda lor de a lua doze puternic de susținere ridicat pentru a garanta rezultate. In astfel de cazuri, cel mai frecvent sfat este de a lua 1-3 doze, în funcție de toleranța individuală la stimulente.

„Aprinde“
în M5 Extreme este formula cea mai avansată pentru putere și de concentrare a pieței. „Ignite“ este un amestec de ingrediente superioare, cum ar fi beta-alanină, nicotinat xanthinol și L-dopa (3,4-dihidroxifenilalanină).

Această formulă va aduce mai multa energie si adrenalina decat orice alt supliment. „Aprinde“ este un combustibil puternic pentru creier și mușchi, care va stimula, de asemenea, regimul de antrenament excelent.

Alanina Beta - prin promovarea Carnozina, acte de mare intramusculare-beta-alanina ca precursor pentru producerea de oxid nitric (NO) si lucreaza pentru a reduce oxidarea în mușchi creat de efort fizic intens și de formare grele.

În termeni simpli, aceasta înseamnă că beta-alanina ajută tampon nivelul pH-ului din muschi, prevenind aciditatea care se acumulează în timpul exercițiului. Coborârea echilibrul pH-ului sau creșterea acidității musculare conduce supraîncărcare a mușchilor. Beta-alanina previne acest lucru.

N-acetil-L-tirozina - aminoacidul L-tirozina este prokusor neurotransmitatori. Aportul de tirozină dietetice imbunatateste rezistenta mentala a organismului in situatii de stres.

Piridoxal Fosfat
- implicat ca coenzimă în multe procese (metabolismul aminoacizi, acizi grași, glucide, hormoni și colesterol; sinteza
neurotransmisie - [serotonina, dopamina si noradrenalina], hemoglobină, și acizi grași; Efecte de transport); menține activitatea optimă la nivelul creierului si a sistemului nervos periferic, echilibrul și vaselor de sânge hormonal elasticitatea; reducerea nivelului homocisteinei dăunător și agregarea / aglutinarea trombocitelor.

Utilizare: M5 Extreme 2-in-1 model permite aportul de pre-antrenament într-un mod care depinde în întregime de tine si nevoile tale. Aportul recomandat este de 1 lingura albastru „Build“ 1-2 lingurițe de galben „aprindeti“ 30 de minute inainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

M5 Extreme от Cellucor

M5 Extreme

Brand: Cellucor    Ambalare: 550 Grame
320 RON
288 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
288 RON
271.01 RON