PreWorkout+ от EQ Nutrition

EQ Nutrition

PreWorkout+

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Ambalare: 500 Grame, 25 Doze Vezi ingredientele
-15%   153 RON
13005 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 29379

DESCRIEREA PRODUSULUI

Preworkout + este o formulă avansată concepută pentru cei care doresc să sporească energia și să-și îmbunătățească concentrarea, ducând la exerciții sau perioade de muncă intensă.

Combinând ingrediente dovedite în cantități corecte, acest produs vă poate ridica sesiunile de antrenament prin mai multe mecanisme diferite, pentru a crește performanța și a mări volumul de muncă în sala de sport pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede.

De ce să luăm Preworkout+ ?

→ Crește energia
→ Pompare puternica
→ 250mg. doza Cafeina
→ Adăugat Creatina pentru cresterea masei musculare
→ 25 doze de putere reală

Preworkout funcționează prin mai multe căi diferite pentru a vă îmbunătăți performanța.

Creatina ofera următoarele beneficii:
Înlocuirea sporită a energiei pentru exerciții de intensitate ridicată
Creșterea toleranței la glucoză și utilizarea glucozei pentru o performanță îmbunătățită.
 
Beta Alanină crește nivelul carnosinei și va ajuta la tamponarea acidului lactic, care este compusul care cauzează oboseală musculară. Combinația de creatină și beta alanină se pretează la un efect de îmbunătățire a performanțelor, care poate fi resimțit imediat.

Cofeină și taurina prezintă combinația perfectă pentru a vă stimula concentrarea mentală și performanța fizică. Cafeina a fost demonstrată că eliberează glicogen, ceea ce înseamnă că aveți mai multă energie în sesiunea de antrenament și că corpul dumneavoastră este capabil să împiedice oboseala în timp ce progresați prin antrenament. Cafeina a fost, de asemenea, dovedit a îmbunătăți producția de forță musculară2 care poate însemna o mai mare greutate ridicată pe parcursul sesiunii.

Taurina sporește efectul cofeinei

Arginina crește fluxul de sânge prin creșterea producției de oxid nitric, permițând mai mult fluxului de sânge atât pentru a furniza energie, cât și pentru a ajuta la îndepărtarea deșeurilor din mușchiul de lucru.

Citrulină malat ajuta la stimularea nivelurile de arginină, dar, de asemenea, acționează pentru a lucra cu creatina și beta alanina în combaterea oboselii.

Preworkout + conține toate ingredientele vitale pentru a vă îmbunătăți antrenamentele și sesiunile de antrenament cu combinația de ingrediente care acționează sinergic împreună pentru a vă ajuta să vă împingeți la noi niveluri de performanță.


Utilizare: Pentru rezultate optime, utilizați o doză Preworkout + aproximativ 30 de minute înainte de antrenament. Se adaugă 1 linguriță (20g) la aproximativ 400ml de apă rece ca gheața într-un agitator pentru EQ Nutrition , se agită și se consumă. Nu consumati dupa ora 20 și nu luati mai mult de o doză pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

PreWorkout+ от EQ Nutrition

PreWorkout+

Subcategorii: Concentrate    Brand: EQ Nutrition    Ambalare: 500 Grame, 25 Doze
153 RON
13005 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
130.05 RON
122.38 RON