Super PUMP от HS Labs

Super PUMP

12345    4/5  (2 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat Brand: HS Labs Ambalare: 300 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-20%   108 RON
8640 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 32791
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

8 dintre cele mai eficiente ingrediente pentru mușchii intr-un singur produs - SUPER PUMP!
Achiziționarea mușchilor este un proces lung și complicat în care SUPER PUMP va fi asistentul tău loial! Boosterul de azot HS LABS conține numai ingrediente active, fiecare dintre acestea fiind inclusă în compoziția sa, doar pentru a vă îmbunătăți rezultatele sportive!

În SUPER PUMP veți găsi:

Beta Alanina - un aminoacid care crește rezistența și reduce sinteza acidului lactic (cauza febrei musculare).

AACG - un compus între arginină și acidul alfa-ketoglutaric. AACG îmbunătățește pomparea, ceea ce duce la transportul nutrienților către celulele musculare și, prin urmare, la o creștere a masei musculare slabe. AACG are, de asemenea, proprietatea de a crește sinteza hormonului de creștere și de a regla tensiunea arterială.

Malat de citrullină - aminoacid - un precursor al argininei care ajută la eliberarea amoniacului din organism și ajută la creșterea masei musculare. Ca si arginina, creste volumul muschilor si stimuleaza cresterea lor.

Taurina - un aminoacid care crește concentrația, dă energie și accelerează recuperarea după antrenament.

L-leucina - unul dintre cei trei aminoacizi BCAA. Este considerat unul dintre cele mai importante deoarece stimulează producerea de insulină din organism. Insulina hormonală este cel mai mare hormon anabolic din corpul uman și nivelele sale ridicate joacă un rol-cheie în creșterea musculară. Ca parte a lanțului ramificat BCAA, L-leucina restabilește mușchii și previne defalcarea lor.

L-Carnitină - Acest aminoacid non-proteic este cunoscut pentru capacitatea sa de a transporta celulele grase și a le transforma în energie. Aceasta crește nivelurile de energie și este inclusă în SUPER PUMP pentru a ajuta la creșterea masei musculare cu o cantitate redusă de grăsime subcutanată.

L-tirozină - un aminoacid care stimulează sistemul nervos, îmbunătățește concentrarea și concentrarea.
Cofeina - un puternic stimulator de energie care crește rezistența și ajută la detoxifierea organismului. Cantitatea conținută în SUPER PUMP este suficient de mare pentru a face antrenamentul de seară "SUPER" greu.

Mod de utilizare: O doză (10 g - 2 cani) este dizolvată în aproximativ 150 ml de apă și este administrată cu 30 de minute înainte de antrenament. Evitați administrarea cofeinei împreună cu SUPER PUMP pentru a evita eventualele supraîncălzirea sau tulburările de somn.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 16:16:01
  Iont-MAXX Hypotronic Drink pentru diete
  MAXXWIN

  Iont-MAXX Hypotronic Drink

  1000 ml, 67 Doze
  7901 RON 5136 RON (-35%)
  Cumpara

  Iont-MAXX Hypotronic Drink


  Categorii: Izotonice și băuturi izotonice
  Brand: MAXXWIN
  Ambalare: 1000 ml, 67 Doze

  MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic Drink este concentrat ion avansat îmbogățit cu taurină, glicină și L-carnitina. Scopul său este destinat sportivilor activi ca un instrument pentru rehidratare rapidă în timpul exercițiului sau concurența. hidratare maximă și de recuperare a corpului menține echilibrul optim de lichide în organism Se încarcă minerale vitale și substanțe nutritive pierdute prin tran...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Super PUMP от HS Labs

Super PUMP

Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat    Brand: HS Labs    Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
108 RON
8640 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
86.4 RON
81.3 RON