Stack-uri Toate categoriile
2GO Active от MEX

2GO Active

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Brand: MEX Ambalare: 70 ml Vezi ingredientele
540 RON  6 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 29075
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

FORMULA DE PREGĂTIRE EXCELENTĂ

     NU CONȚINE CREatina
     FORMULA A CONSTITUIT LA SUBSTANȚELE ACTIVE VERIFICATE DOSELE SOLID
     UPS EXERCIȚIU PERFORMANȚĂ
     OFEREA DEZVOLTĂRII DE ENERGIE FIABILĂ PENTRU TRAINING INCLUDE ADĂUGAREA VITAMINELOR      PENTRU CONSOLIDAREA SISTEMULUI IMUN ȘI
     STRUCTURA DE ENERGIE ECONOMICĂ
     COMPOZIȚIE CARE SUNT FĂCUT PENTRU A EXTRACTĂ PORUMBUL BITTER, EXPRIMĂ UN TERMOGENIC

Formula senzațională de pre-antrenament într-o lovitură! Nu conține creatină, așa că verificați între cicluri. Forma lichidă accelerează absorbția substanțelor active din organism, ceea ce reduce timpul necesar pentru a începe pregătirea operației. Îmbunătățește creșterea fără grăsimi a țesutului muscular și îmbunătățește performanța la efort. Acesta oferă un impuls de energie pentru a lucra!

MEX 2GO Active a fost proiectat pentru persoanele fizice active, care doresc maxim zwiększych realizat efectele antrenamentelor. Produsul nu conține creatină, deci verificați între cicluri. O doză solidă de beta-alanină reală asupra creșterii capacității de efort a mușchilor, dar pentru a simți 100% din activitatea sa trebuie să fie folosită timp de aproape o săptămână. Se mărește concentrația carnosinei, care este responsabilă pentru menținerea echilibrului acido-bazic în mușchi. În schimb, adăugarea de vitamine C și B12 consolidează sistemul imunitar și influențează pozitiv procesele adecvate de energie (metabolism). Adăugarea robustă de cafeină oferă o creștere rapidă a energiei pentru antrenament! Și funcționează perfect ziua mai slabă.


MEX 2GO ACTIVE - ATITUDINE PE CALITATE!


UTILIZARE:

      Training de zi:
      Înainte de antrenament
      Ziua non-training:
      Nu este nevoie să utilizați

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Cu azot / gonflabile

2GO Active от MEX

2GO Active

Subcategorii: Concentrate    Brand: MEX    Ambalare: 70 ml
6 RON
540 RON