Pre-Amino от OstroVit

OstroVit

Pre-Amino

12345    5/5  (40 Au votat)
120 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 30876

DESCRIEREA PRODUSULUI

PRE-AMINO este un produs creat pentru atleții care doresc să obțină mai mult. O compoziție a ingredientelor a fost creată special pentru a obține rezultate maxime. BCAA și OPTIPEP Hydrizate de proteine ​​din zer sunt foarte importante blocuri ale celulelor musculare, în special în timpul antrenamentului. A-AKG este un precursor al oxidului de azot și ajută la creșterea absorbției aminoacizilor care constituie blocurile de țesut muscular, în plus, un conținut ridicat de arginină în fiecare porție va contribui la pompa musculară maximă. CRUTRIC CYTRULIN crește și susține acțiunea alfa-ketoglutaratului de l-arginină, astfel încât să ne bucurăm mai mult de aprovizionarea maximă cu sânge a mușchilor. BETA ALANINA conținută în PRE-AMINO afectează în mare măsură forța corpului nostru în timpul antrenamentului și, de asemenea, îmbunătățește eficiența mușchilor scheletici. Datorită PRE-AMINO, furnizați substanțe care vă construiesc mușchii și tot ceea ce organismul are nevoie să se antreneze mai eficient și mai eficient.

Serviti portiile (4 bucati) cu apa. Aplicați 15 minute înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Pre-Amino от OstroVit

Pre-Amino

Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: OstroVit    Ambalare: 400 Grame, 20 Doze
120 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
120 RON
105.72 RON