Pump Extreme / Pre-Workout от OstroVit

OstroVit

Pump Extreme / Pre-Workout

12345    5/5  (41 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Ambalare: 300 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-40%   11227 RON
6736 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35959

Oferte cu acest produs


OstroVit Pump Extreme / Pre-Workout
300 Grame, 30 Doze
+

OstroVit BCAA Instant
400 Grame, 40 Doze
+

=
285.31 RON
145.52 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pump Extreme este un supliment dietetic pudră creat sub o linie specială de produse aromate - True Taste. O formulă atentă și atent dezvoltată de 13 ingrediente vă va permite să dezlănțuiți energie nelimitată în dvs., să creșteți eficiența și să obțineți efectul unei „pompe musculare” pe care nu le-ați experimentat niciodată. Viitorul antrenamentului dvs. este OstroVit Pump Extreme. „Pompă” extremă, stimulare extremă, nivel extrem al sesiunilor de antrenament.

      300 g în pachet
      produsul contine 30 de portii!
      1 porție este de 10 g
      13 substanțe extrem de active
      Antrenamente extreme

OstroVit Pump Extreme

OstroVit Pump Extreme este un supliment dietetic complet indiscutabil. Compoziția a 13 elemente complementare sinergistic vă permite să obțineți ceea ce contează fiecare sportiv cu antrenament greu. Atingerea obiectivului dvs. cu OstroVit Pump Extreme nu a fost niciodată atât de ușoară. Exprimați-vă și arătați ce vă puteți permite cu adevărat!L-Citrulina - este un aminoacid neproteic care este implicat în ciclul ureei. Citrulina crește fluxul de sânge prin vasele de sânge, crește producția de oxid nitric și crește capacitatea de exercițiu în timpul celui mai greu antrenament.


Alfa ketoglutarat L-arginina - sunt implicate activ în producerea de oxid nitric, reduc vâscozitatea sângelui și sprijină funcționarea corectă a sistemului nostru cardiovascular.


Beta-alanina - un compus chimic organic care, la fel ca citrulina, aparține aminoacizilor neproteici. Principala sa caracteristică este inhibarea secreției de acid lactic în mușchi, creșterea capacității de exercițiu și producerea directă a carnosinei în mușchi.


Taurina - se găsește în creier, inimă, rinichi și țesutul muscular. În ciuda cantității sale mici, joacă un rol foarte important în buna funcționare a acestor organe. De asemenea, joacă rolul unui neurotransmițător în creier, un stabilizator al membranelor celulare și facilitează transportul de ioni precum potasiu, sodiu, magneziu și calciu


Extractul de rădăcină de sfeclă DER 4: 1 - sucul de sfeclă poate contribui la creșterea capacității de exercițiu în timpul activităților fizice de anduranță. Îmbunătățește eficiența cardiopulmonară și crește sinteza oxidului nitric, ceea ce crește eficiența fluxului de sânge și oxigenarea musculară.


L-tirozina - tirozina este un compus chimic organic care aparține grupului de aminoacizi proteici. Acesta este un compus foarte important care este implicat în sinteza unor catecolamine atât de importante precum dopamina sau epinefrina (adrenalină). Este vorba despre neurotransmițători foarte importanți, care sunt puternic corelați cu concentrația adecvată de tirozină din organism.


Cofeina anhidra - ajuta la accelerarea metabolismului, stimuleaza, adauga energie, sustine reducerea grasimilor inutile


Extract de semințe de struguri - standardizat pentru 95% proantocianidine, la fel ca gingerolii prezintă o reactivitate ridicată la sistemul nostru imunitar, reduc inflamația în organism și prezintă o tendință ridicată de detoxifiere a organismului.


Extractul de fructe de piper negru - standardizat la 95% piperină, îmbunătățește digestia și crește fluxul de sânge, ceea ce duce la o mai bună aprovizionare cu sânge către organele noastre, îmbunătățind astfel funcția acestora.


Proprietăți OstroVit Pump Extreme

      Vă permite să obțineți o pompă musculară extremă (oxid nitric)
      Performanță mai mare și eficiență de formare
      Stimulare maximă în timpul sesiunilor de antrenament
      Susține construirea masei corpului slab
      Reduce oboseala corpului în timpul antrenamentului
      Mai multă forță> Implicare mai mare> Masă musculară mai mare


Contine cofeina; nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate (conținut de cofeină 200 mg într-o porție).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Pump Extreme / Pre-Workout от OstroVit

Pump Extreme / Pre-Workout

Subcategorii: Concentrate    Brand: OstroVit    Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
11227 RON
6736 RON