PUMP Pre-Workout Formula от OstroVit

OstroVit

PUMP Pre-Workout Formula

12345    4.8/5  (96 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat Ambalare: 300 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
89 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 30875

DESCRIEREA PRODUSULUI

Formula OstroVit PUMP este un preparat care susține rezistența organismului și mărește semnificativ eficiența antrenamentului. Biodisponibilitatea ideală și solubilitatea ridicată a produsului au fost dictate de cerințele ridicate ale consumatorilor.

PUMP PRE-WORKOUT FORMULA este un amestec de beta-alanină, L-arginină, L-citrulină, taurină, L-leucină, L-carnitină, L-tirozină.

Produsul poate fi văzut deja la primul antrenament, mușchii la scurt timp după ce au luat produsele devin greu și umflați. Formula special creată permite producerea de oxid nitric (NO), care este responsabil de viteza de comunicare între celule, relaxează pereții vaselor de sânge și inhibă agregarea plachetară. Datorită conținutului beta-alaninei, efortul poate fi mai intens și mai lung. În plus, organismul este mai puțin susceptibil la oboseală.

Produsul nu conține creatină, deci poate fi utilizat și în timpul perioadelor de tranziție între ciclurile de creatină. Este, de asemenea, un supliment excelent la sinteza fibrelor musculare fără reținerea inutilă a apei subcutanate, datorită căruia efectele exercițiilor sunt și mai vizibile.

- Creste eficienta corpului.
- Îmbunătățește eficiența exercițiilor.
- Reduce oboseala corporală în timpul antrenamentului.
- Nu conține creatină, deci poate fi utilizată între ciclurile de creatină.
- Un supliment ideal care să susțină construcția unei mase plastice slabe.
- 3.5g beta-alanină pe porție!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate pentru diete
  35 RON

  Creatine Monohydrate


  Categorii: Creatina
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 300 Grame, 120 Doze

  OstroVit Creatine Monohydrate (Supreme pure) este un supliment de monohidrat creatină de o calitate superioară, cu un excelent nivel de micronizare. Creatina este un supliment cunoscut și folosit. Eficacitatea sa a fost confirmată de numeroase studii științifice. Aceasta va asigura o creștere mai bu...
 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...
 • BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder pentru diete
  105 RON

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 500 Grame, 50 Doze

  OSTROVIT BCAA + GLUTAMINĂ SUPREMĂ PURE (L-leucină L-valină L-izoleucină L-glutamină) OstroVit BCAA + GLUTAMINE (Supreme Pure) este un preparat de primă clasă pentru persoanele fizice active, format din trei aminoacizi cu catenă ramificată, leucină, valină, izoleucină și glutamină extrem de important...
 • Glycine Powder

  Glycine Powder pentru diete
  45 RON

  Glycine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 66 Doze

  Prezentare Produs L-glicina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. În ciuda faptului că este structural cel mai mic aminoacid (are doar un atom de hidrogen în lanțul lateral), joacă un rol foarte important în funcționarea corpului nostru. Este un aminoacid proteic care cre...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

PUMP Pre-Workout Formula от OstroVit

PUMP Pre-Workout Formula

Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat    Brand: OstroVit    Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
89 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
89 RON
78.41 RON