CREAPUMP от PEAK

PEAK

CREAPUMP

12345    3.5/5  (8 Au votat)
Nu este disponibil!
No.: 12739

DESCRIEREA PRODUSULUI

CREAPUMP EXTREME conține toate formele la nivel mondial eficiente de creatina in combinatie cu cei mai puternici modificatori de oxid de azot și de celule lupa. Multi-formula creatina, promovează asimilarea optima de creatina, astfel încât chiar și cei care nu raspund la creatina monohidrat traditionale, malat de creatina sau alte forme specifice de creatina, în cele din urmă ajunge la Creapump cu formula eficienta .


Direcții: Pompa Crea extrem - '25 (aproximativ 2 linguri) dizolvat în 250 ml de apă. Pentru a bea înainte, în timpul sau după exercițiu (vă rugăm să testați, în care dintre cele în prezent cele mai favorabile pentru tine).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

CREAPUMP от PEAK

CREAPUMP

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: PEAK    Ambalare: 300 Grame
Nu este disponibil!