PLUTONIUM от PEAK

PEAK

PLUTONIUM

12345    4.1/5  (13 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Ambalare: 1000 Grame Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 12786

DESCRIEREA PRODUSULUI

Plutoniu este o versiune îmbunătățită de pre-antrenament supliment Detonator - mai mult ca niciodată extreme și potrivite pentru antrenamentle cele mai severe. Plutoniu asigură pompe musculare brutale, maxime și, mai mult decât tensiunea maximă a fibrelor musculare, având rezistență excesivă, aproape supraomenesc și termogeneza, cauzând topirea grăsimii corporale. Plutoniu hrănește mușchii cu peste 100 de substanțe de construcție anabolizante.
Conține toate formele de precursori de arginină și citrulină, citrulina malat, norvalină, quercetina, ornitină, lizină, Ginkgo biloba și rutin, Plutoniu are tot ce ai nevoie pentru dilatare maximă a vaselor de sânge și de încărcare muschiilor cu peste 100 de nutrienti anabolici.


Mod de administrare: Luati plutoniului 30-15 minute înainte de a intra în sală. Se amestecă 38 g pulbere cu aproximativ 400-500 ml de apă rece și se bea două capsule cu ultima înghițitură. Doza recomandată nu trebuie în niciun caz să fie mărita.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • TRI-ANABOL

  TRI-ANABOL pentru diete
  Nu este disponibil!

  TRI-ANABOL


  Categorii: Forța și recuperare, Produse Hardcore
  Brand: PEAK
  Ambalare: 1500 Grame, 25 Doze

  Supliment post-antrenament Tri-Anabol este cea mai recentă inovație în domeniul nedoping suplimente anabolici care conțin steroizi anabolizanți legali, care promovează creșterea fără efecte secundare. După cum sugerează și numele, Tri-Anabol combina trei mutari majore în starea cea mai naturală. Cu...
 • INTRA-veNOus

  INTRA-veNOus pentru diete
  27982 RON 25184 RON

  INTRA-veNOus


  Categorii: Cu azot / gonflabile
  Brand: PEAK
  Ambalare: 1075 Grame, 24 Doze

  "Ultra-rapid" formulă ce livreaza ultra-rapid 65 de anabolice și anti-catabolice substanțe cheie. Previne distrugerea musculara si previne oboseala in timpul efortului intareste pompa de musculare si creste volumul muscular. Mod de administrare: 2 (aproximativ 2 linguri) în timpul exerci...
 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

PLUTONIUM от PEAK

PLUTONIUM

Brand: PEAK    Ambalare: 1000 Grame
Coming soon!