Stack-uri Toate categoriile
AMI-NO Xpress от Scitec Nutrition

AMI-NO Xpress

12345    4/5  (6 Au votat)
18560 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21302
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI


AMI-NO Xpress contine AMINOACIZI, BCAA si L-Arginina (precursoarea de OXID NITRIC și creatina) sa adaugat L-citrulină PURE (chiar mai bine Oxidul nitric BOOSTER!) PARALEL cu acid malic și L-arginina alfa-ketoglutarat (AAKG), care sunt INTERMEDIARI CHEIE in ciclurile metabololice .

Toti acesti componenti : EXTRA AMINOACIZI, BETA-alanina, vitamine si minerale va ghideaza spre drumul, hardcore ! AMI-NO Xpress ma contine FOSFOR SI VITAMINE B6, B12 ce contribuieLA NORMAL METABOLISMULUI-recoltând ENERGY. VITAMINE B9 și B12 contribuie la reducerea oboselii. VITAMINA C ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar in timpul si dupa efortul intens.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

AMI-NO Xpress от Scitec Nutrition

AMI-NO Xpress

Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 440 Grame
18560 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
185.6 RON
163.51 RON