Hot Blood 3.0 от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Hot Blood 3.0

12345    4.6/5  (299 Au votat)
-25%   18616 RON
13962 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 10593

DESCRIEREA PRODUSULUI

     Hot Blood te duce dincolo de pompare, dimensiunea musculare, forta, energie si concentrare mentala!
      contine creatina, stimulatoare de oxid nitric, ingrediente, creșterea dimensiunii musculare, ingineri și agenți nootropici!
      nu conține zahăr și aspartam!

Dacă doriți să atingeți și pentru a muta limitele volumului maxim vasculare (inflație fantastică!), Volumul musculare, forta, energie si concentrare mentala, este nevoie doar de sânge fierbinte! Formula noastră complexă funcționează prin stimularea mecanismului energetic al corpului de ATP-CF (adenozin trifosfat - creatina fosfat), creșterea volumului celulelor musculare, crește nivelul de oxid nitric pentru umflarea masei musculare, oferind inginerilor stimulatoare și optimizatori focus mental. Blood Hot conține larg utilizat recent ingredient carnozina muscular stimulant - alanină beta. Aceasta crește în mod eficient puterea și performanța fizică. Sângele cald nu conține zahăr și aspartam!

     complexă pentru a crește volumul de celule musculare - componentele acestui act complex sinergic, conferind un volum suplimentar și de a crește puterea mușchilor. Complexul cuprinde:

     matrice creatină multi-vectorială - tricreatine malat și tricreatine orotat
Factori o matrice pre-creatină - - betaina (trimetilglicină), acidul guandinootsetna (glikotsiamin)
      matrice taurina multi-vector - taurină și ester etilic taurină

      Stimulatoare de oxid nitric si vasodilatatoare - care acționează vasodilator și contribuie la pomparea de vârf a mușchilor, îmbunătățirea fluxului sanguin la celulele musculare, facilitează procesele de regenerare după încărcare. Complexul include:
      arginina alfa-cetoglutarat, ester etilic arginină și arginină ketoisocaproate
      citrulina malat, ester malat citrulina
acid nicotinic

      Energetici și substanțe nootropici - va furniza energia care vă permit să antreneze mai grele, mai intense și mai mult. Îmbunătățirea se concentreze, de memorie și a potențialului cognitiv-asociativ, stimulează receptorii sistemului nervos central. Complexul cuprinde L-tirozina, beta-alanină, malat citrulina, ester citrulina malat, metilksontini (cafeină), niacină, evodiamine și vinpocetina.

     Complex Antioxidant - a detoxifiante și acțiune anti-inflamatoare, ajuta sistemul cardiovascular si imunitar, optimizeaza si regleaza metabolismul. Complexul include extract de ceai verde (95% polifenoli), extract de semințe de struguri (95% polifenoli), N-acetilcisteină și acid R-alfa-lipoic.

      Electrolitii - restabilirea și menținerea echilibrului mineral și electrolit în organism în timpul stresului fizic intens, sprijinind astfel și optimizarea cursul proceselor metabolice din organism. Complexul include trihidrat dihidrogen fosfat de potasiu și fosfat acid de magneziu.

     complex „Expressorb“ pentru o mai bună absorbție - eficiența celorlalte ingrediente active a crescut, optimizarea proceselor de absorbție în organism și oferind condiții adecvate pentru fluxul. Complexul conține carbonat acid de sodiu, polimeri de glucoză, inulină, narginin și Bioperine®.

Utilizare: Se amestecă conținutul de 1 doză de 300-500 ml de apă rece. Bea 30-45 de minute inainte de antrenament pe stomacul gol. Dacă utilizați sânge fierbinte ca supliment creatina, se bea o doză de 30 de minute înainte de masă, de preferință - în dimineața înainte de micul dejun.

Atenție! Acest produs conține absorbție modificatori în organism. Acest lucru poate afecta acțiunea luate medicamentele. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs!

Produsul este destinat persoanelor sănătoase cu vârsta de peste 18 ani! Nu luați acest medicament dacă sunteți gravidă sau care alăptează femeie. Pentru a evita probleme cu somnul, nu iau seara sânge fierbinte. Oamenii care sunt sensibili la stimulente ar trebui să stabilească mai întâi toleranța față de produs prin adoptarea unor doze mai mici sau jumătate.

Comentarii pentru acest produs

Florin Datcu
Florin Datcu
10 Decembrie 2016

foarte bun
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaClienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Hot Blood 3.0 от Scitec Nutrition

Hot Blood 3.0

Subcategorii: Concentrate    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 820 Grame
18616 RON
13962 RON