Attack 2.0 от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Attack 2.0

12345    4.4/5  (77 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente Ambalare: 720 Grame, 72 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 10727

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ridica greutatile cu ferocitate, cu ajutorul acestui complex cu formula de creatina ATTACK! - crescator de volum celular ultra-avansat si de oxid-nitric!

Ajuta la cresterea nelimitata de putere, masa si energie! Cele mai bune substante ca creatine (creatina-etil-ester), arginina AKG, 4-hidroxi-izoleucina, R-ALA si alte nenumerate substante potential active. Pentru dezvoltarea maxima a celulelor si cresterea maxima a puterii, in formula se afla creatina si taurina multi vectoriala.

Formula ATTACK! ajuta chiar si pe cei care nu a avut reactie la creatina, matrixul Crea-Bomb cu 5 diferite tipuri de creaitner iti va oferi in sfarsit acel imbold pe care il doreai. Nu ne-am preocupat doar de absorbirea substantelor active ci si de utilizarea celei mai moderne technici de folosire a insulinei, facand ca acestea sa ajunga chiar in celule. Transportarea si absorbirea alimentatiei cu viteza expresa si intre spatiul de intrarea celulara este asigurat cu maritori de oxid nitric (NO), care rezulta pompare incredibila si asigura circulatia sangelui. Diverse legaturi de aminoacizi deasemenea ajuta cu energie suplimentara in timpul antrenamentului si cu eliminarea acidului lactic si ammoniacului, adica cu cresterea ATP-ului si regenerarea fosfo-creatinului.

     5 Tipuri de Creatine!
           17 Ingrediente Active!
     5 Aminoacizi!
     Arginina KetoGlutarate
     Vitamine!
     Non-Stimulente!

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăşiţi doza recomandată zilnica. Produsul nu înlocuieşte alimentaţia variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și arahide.

Se recomanda:
Daca nu iei alte stimulante de oxid nitric (NO), atunci poti folosi produsul cu 30 de minute inainte de antrenament (pentru energie maxima), si dupa antrenament. Pentru obtinerea maxima a efectului de volumenizare poti folosi cate 1 portie inainte de antrenament si dupa. Daca scopul tau este sa faci o cura de creatina, atunci ia portiile si in zilele de odihna, inainte de masa cu 30 de minute. Zilnic amesteca 1-2 portii cu 400 - 500 ml apa rece.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Attack 2.0 от Scitec Nutrition

Attack 2.0

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 720 Grame, 72 Doze
Coming soon!