HELL N.O. от Stacker

Stacker

HELL N.O.

12345    4.4/5  (14 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Ambalare: 30 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 13338

DESCRIEREA PRODUSULUI

STACKER-2 oferă cea mai puternică și cea mai eficientă formulă de oxid nitric creat vreodată. HELL N.O. Este mai puternică decât acumularea de acid lactic, este mai puternic decât chiar durere. Puteți depăși barierele de gândire. Încercați-vă de ce IADUL N.O. Acesta este cel mai popular și puternic produs pentru anul care este utilizat înainte de un antrenament!

Avantajele HELL N.O.


     Cel mai puternic produs existent pentru a fi utilizat înainte de exercițiu.
      O mai puternică decât acidul lactic acumulat, mai puternică decât durerea.
     remarcabile la stimularea fluxului în vasele de sânge.
     rezultate sigure foarte următoare antrenament.
     bate barierele mentale.

Te antrenezi cu o mai mare intensitate în sala de gimnastică. Când prietenii tăi du-te acasă, începe seria finală cu greutăți cu greutatea maximă. Încăpățânată și deții nu se va. Aceste greutăți trebuie ridicate. Dar ajunge la un punct în care barierele mentale te oprească de la o mai mare efort fizic. Ai nevoie de un produs pe care le împinge dincolo de graniță. Cu HELL N.O., va depăși propriile limite la fiecare antrenament. Tu nu va dori să utilizeze alte produse!

HELL N.O.
este un plus față de antrenament, el e fundație. Fundația care vă va ajuta să progreseze rapid. HELL N.O. va oferi substanțele musculare ajuta la creșterea, azot, energie și putere; Pe scurt, tot ce ai nevoie musculare. Efectul este uimitor.

În fiecare antrenament de impact va fi amplificat. La 5 minute după administrarea HELL N.O. Primele elemente încep să acționeze. Este posibil să apară amorțeală în organism. Chiar vrei să tren. Tu simți că acest antrenament va fi diferit. O jumătate de oră după ce ați luat IADUL N.O. În sala de sport și de a începe cu primul exercițiu. Imediat observați că încălzirea este diferit. Ceea ce doresc cu adevărat este să dețină tije cu cele mai grele greutăți. Încrederea în sine crește. 30 de minute de antrenament Senzația vă confruntați în acest moment este ceea ce face IADUL N.O. atât de faimos.

Până la un pic ezitanta ceea ce poate sau nu se poate face, dar acum sigur - că această serie, această sarcină este corectă. Antrenează mai intens decât oricând. In timp ce durerea a fost un motiv să nu pentru a finaliza seria, acum să depășească din nou și din nou bariera de durere. După antrenament merge în vestiar plin de încredere. Experiența a fost uimitor.

Te simți mai puternic decât oricând
. Când te uiți în oglindă vezi revendicările mușchii umflate cu bombat și venele proeminente ale mâinilor. Acesta este scopul pentru care lucrezi atât de mult timp. Astăzi vă sunt prezentate cel mai bun mod posibil și știu că antrenament viitor va fi chiar mai bine. Dă corpul tau ce vrea. Straduiti mușchii greu, pompe mari, energie curată și de concentrare. Înfrânge lactic durere lubrifia de acid. HELL N.O.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

HELL N.O. от Stacker

HELL N.O.

Brand: Stacker    Ambalare: 30 Grame
Nu este disponibil!