NITRO X BOOST от Stacker

Stacker

NITRO X BOOST

12345    4.7/5  (3 Au votat)
-15%   176 RON
14960 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 13341

DESCRIEREA PRODUSULUI

STACKER-2 NITRO X BOOST Nitro X Boost nu este doar un alt produs de oxid nitric, care conține o combinație de arginină și creatina.

Nitro X Boost
combină produsul de oxid nitric, având formula anabolic, formula pentru forța musculară și formularea care combate în mod eficient acumularea de acid lactic. Acest patru etape racheta în valoare de bani.

Mai presus de toate acțiunile, nu cuvinte. Pregatiti-va pentru mai mare inflație, puterea extraordinară și de stimulare a musculaturii mare.

      excelează complet produsele de oxid nitric.
      Neîntrecut în pompele de calitate.
      vascularizare extrem de mare.
      suprima de estrogen creste testosteron liber.
      Crește factori de creștere și asigură o creștere fără precedent a mușchilor.
      Rezultatele provin de la prima doză.

Optimizarea excelenta
de oxid nitric pentru pompare optimă, ar trebui să știi cum să-l realizeze, ceea ce ai nevoie pentru a obține rezultate excepționale. Arginina este precursorul oxidului nitric (NO). Arginina creste nivelul de oxid nitric în sânge, care avertizează organismul să se extindă vaselor de sânge în cazul în care mușchii le impun. In vasele de sange dilatate, cantitati mai mari de oxigen, azot și nutrienți, precum și substanțe pentru rezolvarea redresare și de creștere va ajunge la mușchii. Pas logic este de a lua arginină ca supliment. Multe produse sunt opresc aici, dar nu și în Nitro X Boost.

Acest lucru se datorează faptului că arginina nu este cel mai important element pentru crearea puls oxid nitric. Citrulina este mult mai important. Citrulinici chiar și mai multe oportunități de arginină pentru a crește concentrațiile plasmatice ale arginină în sânge.

Fiecare doză de Nitro X Boost conține citrulină într-o formă liberă, ușor de a absorbi. Dar, Nitro X Boost merge un pas mai departe. Concentrația de oxid nitric din organism este creat datorită suplimentarea arginina pe de o parte, iar pe de altă parte este parțial rupt de arginase enzimei. Prin scăderea activității acestei enzime, puteți obține până la 60% mai mult oxid de azot. De aceea norvalinat se adaugă în formularea Stacker.

Combinația dintre arginină și tsitulin norvalină va duce la nivelul de oxid nitric la valori nemaiauzite pentru a ajuta sub forma unei pompe puternice, rigide.

rezistență suplimentară, acumulare redusă de acid lactic, mai putin estrogen, testosteron mai mult liber. Nitro X Boost nu este numai cea mai bună formulă de oxid nitric, ceea ce conduce la pompă. Există motive întemeiate să-l numim patru etape de rachete.

Oxidul nitric este doar primul pas, există trei!

În ultimii ani, au efectuat mai multe studii privind substanțele hormonale din izofavlonite de soia. Noi studii realizate pe parcursul anului 2009, în conformitate cu faptul că, pe termen lung, izofavlonite ajuta la creșterea nivelului de testosteron. Ei fac acest lucru nu prin acțiune directă de testosteron (cunoscut sub numele de produs Testo-4HD), ci indirect. În primul rând, izofavlonite activează formarea hormonului luteinizant suplimentar (LH) prin întârzierea acțiunii dihidrotestosteronului (DHT). Mai mult, izofavlonite descompunerea lenta a testosteronului in ficat, ceea ce inseamna ca testosteronul ramane activ pentru o lungă perioadă de timp și creșteri de concentrare. Nitro X Boost conține un uluitor 500 mg ATC, care conține 100% natural 7-O-beta-D-glucozid, 7-O-glucozida și ipriflavona. Și asta nu e tot: a treia și a patra înainte. Pentru a obține rezultate uimitoare în sala de gimnastică,

Ai nevoie, de asemenea, puterea suplimentară și acumularea întârziată de acid lactic. Achieve forță suplimentară prin creșterea cantității de adenozin trifosfat (ATP), în mușchi sau prin conversia adenozin-difosfat (ADP) de adenozină Trifosa (ATP).

Este acesta din urmă, transformarea ADP in ATP, este ceea ce face creatina pentru tine. Nivelul ridicat de ATP oferă o baterie încărcată complet în mușchi. Puteți sprijini o putere maximă pentru o lungă perioadă de timp, sau de a face seturi cu greutăți mai mari. Dar, în mod inevitabil, vine un moment în care ATP și reduce cantitatea de acid lactic începe să fie acumulate în mușchi.

Acesta este momentul în care gradul al patrulea, și anume carnozina, încheie activitatea sa. Carnosine constă din histidină și beta-alanină prin care elimină acumularea de acid lactic. Impreuna cu creatina, carnozina este capabil de a îmbunătăți performanța cu 80%. Nitro X Boost: pentru pomparea optimă, creșterea nivelului de testosteron, crește cantitatea de ATP și reduce acidul lactic acumulat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

NITRO X BOOST от Stacker

NITRO X BOOST

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: Stacker    Ambalare: 240 Capsule
176 RON
14960 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
149.6 RON
140.77 RON