Bloody Pump / Nitro Expand System от Swedish Supplements

Swedish Supplements

Bloody Pump / Nitro Expand System

12345    4.9/5  (36 Au votat)
194 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 35988

Oferte cu acest produs


Swedish Supplements Bloody Pump / Nitro Expand System
600 Grame, 24 Doze
+

OstroVit Creatine Matrix / Five Stars *****
300 Grame, 30 Doze
+

Universal Animal Animal Pak
44 Coletul, 44 Doze
=
435.00 RON
339.00 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Bloody Pump / Nitro Expand System de la Swedish Supplements - un pre-workout pentru cei, care doriți să vă puteți antrena în orice moment al zilei, cu senzație bună și concentrare maxima si apoi sa puteți să vă culcați și să adormiți fara grija de insomnie. După o perioadă lungă de dezvoltare, putem prezenta cu mândrie un produs care oferă pompare musculară reală printr-o serie de mecanisme care afectează fluxul de oxid de azot din vasele de sânge ale corpului. Bloody Pump conține, de asemenea, substanțe a căror sarcină este de a reduce acidul lactic pentru a permite mai multe repetări și rezultate mai bune de formare, crearea de concentrare și a oferi mai multă motivație.

Bloody Pump / Nitro Expand System de la Swedish Supplements

      Formula fără stimulenti
      Pompăre maximă
      Performanță crescută

Fără a conține simulante, Bloody Pump te motivează să te antrenezi mai mult și mai greu.

Oxidul nitric - este o moleculă de semnalizare care declanșează o așa-numită dilatație vasculară - vasele de sânge devin mai mari ca mărime. Prin creșterea volumului de sânge prin țesutul muscular, obțineți o serie de beneficii, un transport crescut de oxigen și nutrienți, absorbția de glucoză, explozivitatea. Toate acestea dau un efect tangibil, intens și cuprinzător de pompare musculară.

Bloody Pump / Nitro Expand System de la Swedish Supplements - substanțele sunt bine dozate pentru a da un efect optim. O doză conține nu mai puțin de 25 de grame de substanțe active.

Citrulina 4000mg per porție - este un precursor al aminoacidului Arginină. Citrulline este utilizat pentru a putea menține pompa pentru o perioadă mai lungă, precum și pentru a ridica pragul până când mușchii „cedează” sub sarcini mari. Aportul de citrulină are ca rezultat o cantitate mai mare de arginină pură în sânge, ceea ce dă mai mult oxid nitric și o vascularitate crescută

Glycopump® - este un compus glicerol patentat care conține de șase ori mai mult glicerol decât soiurile obișnuite. Glicerolul creează o presiune osmotică în celulele musculare, care atrage lichid și creează elasticitate în ele. O celulă musculară strânsă de fluid dă o senzație de pompare și utilizatorul simte că mușchii au un volum mai mare decât altfel și se simt greu.

Beta-alanina - este un aminoacid neesențial folosit de organism pentru a crea o di-peptidă numită carnosină.

Carnosina - acționează ca un tampon, deoarece afectează aciditatea țesutului muscular și îl reduce. Nivelurile mai ridicate de Carnosine reduc senzația de oboseală, deoarece acidul lactic este inhibat. Un efect imediat din aportul de beta-alanină este o senzație fierbinte de înțepături și uneori roșeața pielii pe brațe și față în principal. Aceasta este o reacție inofensivă la faptul că nivelurile de beta-alanină cresc rapid în sânge. Multe persoane experimentează acest efect ca etichetare suplimentară înainte de antrenament. După aportul regulat de beta-alanină, efectul înțepător scade, ceea ce nu reduce în niciun fel efectul de inhibare a acidului lactic, ci se datorează obișnuinței la niveluri.

Betaina (Tri metilglicina) este substanța care produce oxid de azot din sfeclă. Betaina sa dovedit a fi foarte eficientă în creșterea NO (oxid nitric), îmbunătățind astfel performanța și stimulând masa musculară fără grăsimi.

Arginina alfaketoglutarat este o sare a aminoacidului Arginină în combinație cu Alpha-Ketoglutarat. AAKG promovează creșterea producției de oxid nitric și astfel vasodilatarea și pompa musculară percepută. AAKG stimulează, de asemenea, producția de hormon de creștere, care promovează creșterea masei musculare fără grăsime și, de asemenea, joacă un rol important în metabolism. AAKG ajută la reducerea cantității de acid lactic și amoniac, care poate provoca dureri musculare și timpul de recuperare întârziat între antrenamente.

Tirosina - este un acid precursor pentru, printre altele, dopamina, adrenalina și norepinefrina. Acești neurotransmițători sunt responsabili pentru multe funcții, dacă nu chiar vitale, atât de utile în corpul nostru. Ele contribuie la o sănătate mentală bună, o stare de spirit pozitivă, o concentrare sporită, niveluri de energie mai ridicate și, de asemenea, îmbunătățirea performanței. Tirosina stimulează hormonii tiroidieni și cercetările au arătat că tirozina poate fi corelată cu compoziția corporală îmbunătățită. În practică, acest lucru înseamnă că tirozina contribuie la creșterea temperaturii corpului (adică crește nivelul de termogen din organism),

Taurina - poate fi comparată cel mai ușor cu o combinație de creatină și glutamină. Are efecte similare creatinei prin faptul că ajută celulele să se extindă și astfel să dețină mai mult fluid. Ca urmare, un aport de taurină, prin umplerea musculară crescută, poate avea efecte pozitive asupra sintezei proteinelor, precum și aspectului și senzației. Taurina acționează ca un antioxidant și are un efect de scădere a cortizolului, are, de asemenea, un efect pozitiv asupra funcției de memorie și protejează inima.

Epicatechinul - crește producția de oxid nitric pentru o vascularitate îmbunătățită, fluxul de sânge și rezistență. Sensibilitate îmbunătățită la insulină, reglarea nivelului de zahăr din sânge și stimularea sintezei proteinelor musculare. Cercetările efectuate cu epicatechin arată că crește nivelul de folistatină, un tip special de proteine ​​care se găsește în mușchi, care se leagă și inhibă astfel acțiunile miostatinei în organism. Pe scurt, mai multă folistatină este egală cu mai puțin miostatină, ceea ce la rândul său înseamnă mai multă masă musculară.

L-Glutathione - s-a arătat în mai multe studii in vivo că este capabil să elibereze oxid nitric încet și stabil, îl protejează de deteriorarea oxidativă, îmbunătățește considerabil efectul suplimentar al L-citrulinei care stimulează exclusiv oxidul nitric. Glutationul este o tripeptidă formată din aminoacizii cisteină, acid glutamic și glicină. Este, de asemenea, un important antioxidant celular

Mai mult, substanțe importante precum potasiu, niacină, vitamina C și turmeric se află în amestec. Acestea au un efect pozitiv asupra echilibrului de lichide, ca antioxidant și inhibă procesele inflamatorii.


Bloody Pump / Nitro Expand System de la Swedish Supplements - dozare:

Se amestecă 2 linguri (aproximativ 25 g) cu 3-4 ml de apă și se bea aproximativ 30 de minute înainte de antrenament.

Mărimea:
600 g.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER pentru diete
  17023 RON

  THE BUTCHER


  Categorii: Cu azot / gonflabile
  Brand: Swedish Supplements
  Ambalare: 525 Grame, 25 Doze

  "Elibereaza salbaticul din tine" ➡Inhibarea acidului lactic ➡Tonificant ➡Concentrare si focalizare mentala În cazul în care obiectivul Dvs. este să va simtiti mai inspirat pentru a lubrifia greutățile în sala de gimnastică,The Butcher (Macelarul) este cel mai potrivit. Cu Butcher a venit...


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Bloody Pump / Nitro Expand System от Swedish Supplements

Bloody Pump / Nitro Expand System

Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat, Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 600 Grame, 24 Doze
194 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
194 RON
170.91 RON