HITMAN - Kill the Gym от Swedish Supplements

Swedish Supplements

HITMAN - Kill the Gym

12345    4.9/5  (63 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Concentrate Ambalare: 500 Grame, 20 Doze Vezi ingredientele
18962 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 35290

DESCRIEREA PRODUSULUI

HITMAN - Kill the Gym


      Binecunoscute ingrediente de lucru care dau senzație de pompare musculara
      Formula nouă unică pentru a crea un sentiment crescut de concentrare
      Substanțe care contracarează efectele acidului lactic
      Puternic energizant

HITMAN - Kill the Gym de la Swedish Supplements

HITMAN - Kill the Gym a fost dezvoltat într-o colaborare unică între dezvoltatorul de produse Swedish Supplements și Christofer Nober, unul dintre cei mai buni culturisti absoluti din Suedia,care a castigat Cupa Mondială din 2015, în clasa de -90 kg.

Să fii etichetat în timpul antrenamentului și să poți oferi totul este departe de a fi întotdeauna o chestiune de bineînțeles. Prin urmare, acum există produsul care va ajuta la creșterea motivației, vă va face să simțiți că doriți să rupeți greutățile stoarceți mai multe repetări decât înainte și să părăsiți sala de sport doar atunci când nu mai rămâne nimic de dat în mușchi. Obținerea celor mai bune necesită forța mentală și capacitatea de a se împinge constant la nivelul următor. Pentru a continua când vă opriți și renunțați. Nivelul următor vă oferă produse care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

HITMAN - Kill the Gym conține substanțe cunoscute precum malatul de Citrulline, beta-ananina și alfa-cetoglutaratul de arginină pentru a crea o senzație de pompare unică în mușchi. Amestecul exclusiv de bitartrat de colină, acetil L-carnitină, Huperzine A, precum și Chizandra și aminoacidul tirozină oferă un accent stabil și te plasează în „zona” în care te afli împotriva greutăților. Conținutul ridicat de cofeină din Hitman te face să te simți bine și contribuie cu energia mult dorită, astfel încât să poți antrena cu intensitate menținută chiar dacă ai început să obosești sau să faci o dietă.

Instrucțiuni de dozare:

Luați 2 linguri înainte de exercițiu cu 300-400 ml de apă.

Informații:

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca o alternativă la o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Gândiți-vă la importanța unei diete versatile și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Produsul este destinat persoanelor sănătoase de peste 18 ani. Dacă sunteți gravidă, alăptați, suferiți de boală sau sunteți tratat cu medicamente, trebuie să consultați întotdeauna un medic înainte de a utiliza acest produs. Nu depășiți doza recomandată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

HITMAN - Kill the Gym от Swedish Supplements

HITMAN - Kill the Gym

Subcategorii: Concentrate    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 500 Grame, 20 Doze
18962 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
189.62 RON
167.06 RON