Stack-uri Toate categoriile
Agmatine Sulfate + от Swedish Supplements

Agmatine Sulfate +

12345    4/5  (8 Au votat)
Nu este disponibil!
No. 22108
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sulfat Agmatine + este un complex cu compoziție predominanta de sulfat de agmatine prevăzut pentru cei care caută o pompare mai eficienta in timpul antrenamentelor.

Sulfat Agmatine
este un agent relativ nou, care poate crește nivelul de oxid nitric în sânge, ceea ce duce la marire a pompelor musculare masive în timpul exercițiului. Agmatine ajuta la blocarea si descompunerea oxidului nitric din organism și, astfel, permite pompe care durează mai mult decât oricând înainte. Deci, agmatine funcționează perfect cu: Arginină și citrulină. Agmatine servește nu numai pentru a creste nivelul de oxid nitric, dar poate de asemenea duce la: hormon luteinizant (LH) și nivelurile de insulin-like growth factor-1 (IGF-1).

➡ Extreme si pompare prelungita!
➡ Stimuleaza productia naturala de: GH, LH și IGF-1!
➡ Flux de nutrienți crescuti la mușchi. Recuperarea musculara dupa antrenament.
➡ 50 doze

Agmatine Sulfat +
este un amestec atent echilibrat de agmatine sulfat, sodiu și potasiu, care, împreună, creeaza un produs care oferă pompe de lungă durată și puternice.
Agmatine încetinește degradarea de oxid nitric (NO) în vasele sanguine,permitand efectul inflației să dureze mai mult în timp antrenamentelor. Sporeste bucuria mersului pe jos, muschi pompati mereu.

Un alt component prezent în acest complex minunat este glicină. Glicina este un precursor al creatinei, care este folosit pentru construcția ADN-ului și ARN-ului. Glicina menține glicogen, ca urmare glucoza este stocata pentru formarea energiei.

Mod de administrare: Luati 1 sau 2 doze: 20-30 de minute inainte de antrenament, cel mai bine pe stomacul gol!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Cu azot / gonflabile

Agmatine Sulfate + от Swedish Supplements

Agmatine Sulfate +

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 250 Grame
Nu este disponibil!