Stack-uri Toate categoriile
Animal Fury от Universal Animal

Animal Fury

12345    5/5  (2 Au votat)
131 RON  187 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 29047
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Fiecare utilizator are propria opinie despre ceea ce este cel mai important - să fie un produs perfect. Unii doresc doar o ceașcă de cafea, alții preferă produs pre-antrenament, cu mai mult de 20 de ingrediente dovedite clinic la doze optime.

Nu este nimic în neregulă cu formule complexe, dar, formule eficiente, de preferință, simple, care oferă tot ce este necesar pentru un antrenament exploziv.

Animal Fury este pur și simplu formulat produse, care oferă o pompă, de energie și să se concentreze pentru care fiecare vise, care intră în cameră. Se potrivește perfect în „școală veche“, pe care o echipa de animale preferă.

Deci, pregătiți-vă să se simtă perfecțiunea unui, diferit - tip simplu de produs pre-antrenament care numai seria de animale pot oferi.

Utilizare:
Luați o doză de produs aproximativ 20-30 de minute înainte de antrenament, de preferință, în condiții de repaus alimentar.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Cu azot / gonflabile

Animal Fury от Universal Animal

Animal Fury

Subcategorii: Fără Creatin-Nitrat, Cu azot / gonflabile, fără stimulente, Concentrate    Brand: Universal Animal    Ambalare: 330 Grame, 20 Doze
187 RON
131 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
131 RON
123.27 RON