Max REPS + ΝO3 от USP Labs

USP Labs

Max REPS + ΝO3

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Cu azot / gonflabile Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente Ambalare: 372 Grame, 28 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No. 24497

DESCRIEREA PRODUSULUI

Laboratoarele usp prezintă MAX Reps. Numele său spune totul, dar merge înapoi în ordine cronologică înapoi în timp. Suplimentele se încadrează în categoria de produse pre-antrenament. La o doză de produs a conținut 8 g citrulina malat. Acest lucru este mai mult decât dublul predecesorul sau Modern Pre. O astfel de sumă ușor va provoca o vascularizare grava.
Celălalt ingredient activ este azotatul Arginina: Nitratul este vasodilatator puternic în organism, care au, de asemenea are unele beneficii cardiovasculare prin scaderea tensiunii arteriale.
În afară de creșterea de pompare, nitratul de arginină crește si rezistenta, prin reducerea consumului de oxigen pentru organism in timpul crize de efort fizic intens.


În formula acesta descoperi și vitamina C. Un antioxidant puternic care completează produsul. Trebuie să menționăm ceva foarte important: În REACTOR stimulator! Fii primul care va face mai multe repetari decât ceilalti! Încercați Max Reps!

Comentarii pentru acest produs

alextomsa
alextomsa
29 Iunie 2018

excelent...probabil cel mai bun preworkout fara cofeina
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Max REPS + ΝO3 от USP Labs

Max REPS + ΝO3

Subcategorii: Cu azot / gonflabile, fără stimulente    Brand: USP Labs    Ambalare: 372 Grame, 28 Doze
Coming soon!