Pre-Workout Shot

Bautura necarbogazata, care contine aminoacizi si cafeina. Un supliment nutritional, destinat persoanelor, care doresc mai multa pompare musculara, putere, energie si rezistenta in timpul exercitiilor fizice!

VEZI MAI MULT >

L-Carnitine Shot

Bautura necarbogazata, care contine aminoacizi si cafeina. Un supliment nutritional, destinat persoanelor, care doresc mai multa pompare musculara, putere, energie si rezistenta in timpul exercitiilor fizice!!

VEZI MAI MULT >

BCAA Shot

Supliment lichid, care contine 4000 mg de aminoacizi cu catena ramificata
- BCAA la un raport de 2: 1: 1. Ideal pentru fiecare atlet, precum si pentru persoanele cu un stil de viata dinamic.

VEZI MAI MULT >

A-AKG SHOT

Bautura necarbogazoasa cu continut de 5000 mg. De Arginin Alpha Ketoglutarat. Ostrovit A-AKG Shot este un supliment nutritional destinat catre persoanelor, care au nevoie de imbunatatirea circulatiei sangelui, precum si pentru sportivii, care au nevoie de pompare musculara mai buna in timpul antrenamentului.

VEZI MAI MULT >

Magnesium shot

Bautura necarbogazata, cu magneziu, potasiu si vitamina B6. Suplimentul nutritional este destinat persoanelor activi fizic, sportivilor, precum si persoanelor cu rutina zilnica stresanta si dinamica.

VEZI MAI MULT >

GUARANA Shot

Bautura necarbogazata, care contine energia naturala din plante. Un supliment nutritiv destinat persoanelor care au nevoie de o explozie energica si tonifiere fara efecte secundare!

VEZI MAI MULT >

Beta-alanine shot

Un supliment alimentar, destinat celor care cauta mai multa rezistenta, energie si forta. Potrivit pentru orice tip de sport. Este cel mai eficient in disciplinele aerobice cum ar fi alergarea, inotul, ciclismul, etc.

VEZI MAI MULT >