Xtreme 3R от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme 3R

12345    5/5  (93 Au votat)
Categorii: Forța și recuperare Ambalare: 500 Grame, 25 Doze Vezi ingredientele
13787 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 18573

DESCRIEREA PRODUSULUI

Xtreme 3R

FitOne prezinta pentru atenției Dumneavoastră Xtreme 3R® - Formula pentru un antrenament puternic conceputa pentru a restabili si repara tesuturilor musculare - de la producătorul FA Nutrițion!

Xtreme 3R®
furnizează substanțe fiziologic active vitale, inclusiv aminoacizi și glutamina esențiale, care stimulează în mod eficient sinteza proteinelor. Xtreme 3R® imbunatateste capacitatea antioxidantă a organismului, accelerează recuperarea mușchilor și întărește sistemul imunitar.
Ingredientele active ale Xtreme 3R® crește în mod eficient capacitatea de tamponare a mușchilor și a îmbunătăți capacitatea organismului de a se debarasa de toxine, care, la rândul său, duce la o creștere a sarcinii de formare.

Complex BCAA - sunt agenți excelenti anti-catabolici care previn degradarea mușchilor.
L-leucină - păstrează catabolismul și promovează conservarea masei musculare deja construite.
L-izoleucină - creste rezistenta musculara, asigura rezistenta fizică pe termen lung și de a accelera procesele de recuperare.
L-valină - menține un echilibru pozitiv de azot în organism și îmbunătățește funcția cognitivă.
L-Arginina - dilată vasele de sânge, pentru a permite curgerea unei cantități mai mari de substanțe nutritive și oxigen.
Beta-alanină - încetineste avansulu de oboseala si imbunatateste performantele atletice.
Taurina - creșterea volumului celulelor musculare, sprijină producția de proteine si imbunatateste starea de spirit,
L-citrulina malat, promovează re-sinteza acidului lactic, care se transformă din nou în glucoză și transformată în energie utilizabilă. De asemenea, îmbunătățește producția de ATP (adenozin trifosfat) si fosfocreatina, fără a lăsa reziduuri în organism.
Glutamina - creste productia de hormoni de crestere si joaca un rol important in metabolismul proteinelor. Atunci când este luat în mod regulat, protejeaza musculare de la rupturi traumatice.

Mod de administrare: Se amesteca 2 linguri de 250-500 ml de apă. Bea o dată înainte, în timpul și după exercitarea, în zilele de antrenament. În zilele de repaus, 1-2 ori după mese. Nu depășiți doza zilnică recomandată!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Xtreme 3R от FA Nutrition

Xtreme 3R

Brand: FA Nutrition    Ambalare: 500 Grame, 25 Doze
13787 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
137.87 RON
121.46 RON