Oxy Watt - 95% Pure Oxygen от OXYwatt

OXYwatt

Oxy Watt - 95% Pure Oxygen

12345    4.7/5  (6 Au votat)
Categorii: Forța și recuperare Ambalare: 5000 ml, 111 Doze
Coming soon!
No.: 32822

DESCRIEREA PRODUSULUI

Se poate supraviețui trei săptămâni fără hrană, trei zile fără apă, dar numai trei minute fără oxigen.

OXYwatt 5 litri de oxigen sub presiune pana la 10 bari, pentru a fi plasate în lumină și cutia la îndemână, cu o capacitate de numai 0,5 litri. Un astfel de gaz de mare de compresie se realizează prin utilizarea mai fine componente: vanele germane și containerele elvețiene de acoperire aur antibacterian pe interior.

Datorită o mască special concepute, presiunea oxigenului în timpul instalării este redus la un nivel care este sigur pentru căile respiratorii ale utilizatorului.

Produsul conține doar trei ingrediente naturale 100%:

    → 95% oxigen pur
    → 5% gaz inert
    → Mentă naturală sau ulei de grepfrut pentru un confort mai mare.

Doar câteva respirații ca un nou-născut.
Insomnie sau stres? Cu OXYwatt acum face parte din trecut!

Furnizarea de oxigen pentru organism ajută să se relaxeze, deoarece incetineste ritmul cardiac și scade tensiunea arterială în câteva minute și vă va permite să adormi somn umil, fericit. OXYwatt va oferi, de asemenea concentrare sporita si de a imbunatati memoria la locul de muncă, de formare sau în timp ce studia.OXYwatt ajuta la restabilirea vigilență și atenție în timpul călătoriilor lungi monotone, astfel încât toți pasagerii sunt în siguranță în timpul călătoriei. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o mahmureala dimineața după o noapte nebună, ca mai mult oxigen pe care le furnizați, mai mult alcool vor fi eliminate.
Trei molecule de oxigen ajută la eliminarea unei molecule de alcool.

Direcții: Puneți masca pe care este atașat cu susul în jos, sticla vazhu, a pus gura în gaură și apăsați ușor butonul declanșator, apoi inhaleze o gură de oxigen curat, proaspat!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Oxy Watt - 95% Pure Oxygen от OXYwatt

Oxy Watt - 95% Pure Oxygen

Brand: OXYwatt    Ambalare: 5000 ml, 111 Doze
Coming soon!