TRI-ANABOL от PEAK

PEAK

TRI-ANABOL

12345    4.3/5  (34 Au votat)
Nu este disponibil!
No.: 12804

DESCRIEREA PRODUSULUI


Supliment post-antrenament Tri-Anabol
este cea mai recentă inovație în domeniul nedoping suplimente anabolici care conțin steroizi anabolizanți legali, care promovează creșterea fără efecte secundare.
După cum sugerează și numele, Tri-Anabol combina trei mutari majore în starea cea mai naturală. Cum ar fi insulina, testosteron, HGH și IGF-1 determină reținerea azotului rapid eliberabil și sinteza proteinelor musculare, și stimulează ușor eliminarea imediată a proceselor catabolice, distrugerea mușchilor.


Inducția distribuției maxime a hormonilor anabolici activeaza anabolismul hiper prin retenția azotului și sinteza proteinelor musculare elimina imediat si fara mila catabolismul Tri-Anabol care a fost testata de catre sportivii hardcore rusi cu 105 factori de creștere hiper ce promite o creștere semnificativă a masei musculare.


Mod de administrare: Se amestecă 58 g pulbere cu aproximativ 250-350 ml apă rece și să bea două capsulele .
Pentru a activa motorul anabolic și pentru a comuta în modul anabolizanți hiper, bea cel putin doua doze de Tri-Anabol imediat după antrenament.
sportivii Hardcore ca Alexei Lesukov ia chiar 3 doze Tri-Anabol, pentru a profita de potențialul său de creștere anabolică hiper.

ATENȚIE!

Nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • PLUTONIUM

  PLUTONIUM pentru diete
  Coming soon!

  PLUTONIUM


  Categorii: Cu azot / gonflabile
  Brand: PEAK
  Ambalare: 1000 Grame

  Plutoniu este o versiune îmbunătățită de pre-antrenament supliment Detonator - mai mult ca niciodată extreme și potrivite pentru antrenamentle cele mai severe. Plutoniu asigură pompe musculare brutale, maxime și, mai mult decât tensiunea maximă a fibrelor musculare, având rezistență excesivă, aproap...


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

TRI-ANABOL от PEAK

TRI-ANABOL

Subcategorii: Stimulatoare pentru sinteza proteinelor    Brand: PEAK    Ambalare: 1500 Grame, 25 Doze
Nu este disponibil!