CellZoom ® Hardcore Activator от AMIX

AMIX

CellZoom ® Hardcore Activator

12345    3.7/5  (11 Au votat)
Ambalare: 7 Grame
Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 31030

DESCRIEREA PRODUSULUI

      maxima creste forta musculara, rezistenta si energie
      Crește vascularizare și inflația
      accelerează de recuperare după efort
      nu conțin adjuvanți sau maltodextrină
      gust excelent și ușor să se amestecă

Se prepară o 45 de sesiuni de instruire uimitoare cu puterea de animale, putere de explozie și extrem de umflate!

Amix CellZoom este un supliment de pre-antrenament concentrat, special conceput de compania Amix pentru sportivi si culturisti care doresc pompare maxima, putere, energie și vascularizație.

Acest produs fantastic, de asemenea, viteze de recuperare după efort fizic intens. Amix CellZoom cuprinde bine cunoscute, dovedite științific și promovarea sinergetic ingrediente pentru livrarea de o intensitate de formare optimă, durabilitate crescută și o concentrare mai buna.

Toate aceste avantaje conduc la cresterea masei musculare a crescut și de regenerare. Tu ești doar două linguri de pe cele mai bune programe de antrenament realizat vreodată!

Mod de amestecare: Se amestecă 2 linguri (7d). Într-un pahar cu 200-300 ml. bea apă și să bea 30-45 de minute inainte de antrenament. Nu utilizați un agitator! Pentru a schimba aroma si dulceata lichid preparate, utilizează diferite cantități de apă. Doza zilnică maximă este de 2 linguri (7d.)! Nu depășiți doza maximă!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

CellZoom ® Hardcore Activator от AMIX

AMIX

CellZoom ® Hardcore Activator

Ambalare: 7 Grame
Coming soon!