N.O-XPLODE 2.0 от BSN

BSN

N.O-XPLODE 2.0

12345    4.6/5  (195 Au votat)
Ambalare: 675 Grame, 30 Doze
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 11406

DESCRIEREA PRODUSULUI

Fie că doriți să aveți mai multa masa musculara si forta sau mai mare viteza si rezistenta, BSN® știe că dupa o zi de antrenament... trebuie sa muncesti mult pentru a ajunge la obiectivul tau. Nu contează care este scopul - meriti cel mai bun produs de pe piata, pre-antrenament pentru a face față oricărei provocări. BSN® satisface această necesitate, cu cea mai puternica formula - ofera tuturor sportivilor forta necesare pentru a realiza progrese reale și de trecere a tuturor frontierelor.

Încercați noua putere de legenda!
Încercați noul N.O. Xplode ™ 2.0 Putere avansată - inginer de putere pentru antrenamentele extreme!

N.O.-Xplode ™ 2.0 Putere avansată este proiectat pentru:
➡ Puterea musculara maxima si rezistenta!
Oboseala minima!
➡ Cresterea musculara!

➡ Impecabil la concentrare!
➡ Pompe puternice și volum muscular!
➡ Creșterea capacității de lucru anaerobă a țesutului muscular!
➡ Imbunătățeste aprovizionarea mușchiilor cu oxigen!
➡ Fat Burning!
➡ Menținerea de electrolit optime și a echilibrului apei în organism!

Ce este N.O.-Xplode ™ 2.0 Putere avansată? Pe scurt:
➡ Cel mai puternic și mai eficient produs de antrenament pre formula BSN®!
➡ Cu 2g mai multe dintre ingredientele active din fiecare doză!
➡ Contine 4 noi forme de creatina!
➡ Conține creatină monohidrat!
➡ Conține alcaloizi vinca concentrație maximă și de concentrare!
➡ Conține beta-alanină pentru a amortiza ionii de hidrogen si creste rezistenta!
Conține formula originala pentru construirea masei musculare!
➡ Conține complexul N.O.-Meta Fusion o pompa de puternic!
➡ Disponibil în 8 gusturi nemaipomenite!
Combină-Xplode ™ N.O. 2.0 Strenght avansată cu Nitrix®, CellMass®, Axis-HT ™, Syntha-6 si True-Mass® pentru un efect maxim asupra capacităților fizice și de viziune.
N.O.-Xplode ™ 2.0 avansat Strenght este proiectat și destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, în stare bună de sănătate, care au nevoie de mai multă energie, performanța fizică și construirea masei musculare in timpul antrenamentului sau alte sporturi.

Mod de administrare: Pentru a determina toleranta la acest produs, începe să-l luați ca supliment alimentar prin consumarea 1 lingura de dizolvat în 150-200 ml de apă rece. Cantitatea de apă poate fi diferită în funcție de preferințele dvs. pentru intensitatea gustului și a nivelului de îndulcire. În urma adoptării, așteptați 30 de minute de a evalua toleranța lor. Dacă este necesar, după 30 de minute, luați o alta lingura de produs și evaluează din nou toleranța.
Odată ce ați identificat toleranța dumneavoastră personale pentru a-Xplode ™ N.O. 2.0 Forța de aderență avansată, se amestecă 1-2 lingurițe de produs cu 150-300 ml de apă rece și se consumă cu 30-45 de minute inainte de antrenament. Dacă se dorește, pentru un efect maxim, puteți lua o altă lingură de cel puțin 3 ore după ce ați luat primele două. Utilizați 150-200 ml de apă pentru fiecare lingura de acest produs. Pentru cele mai bune rezultate ia N.O-Xplode ™ 2.0 Concentrația avansată pe stomacul gol, adică cel puțin 2 ore după o masă sau cel puțin 1 oră după un shake de proteine). Nu luați mai mult de 2 lingurițe, la un moment dat și nu iau mai mult de 3 lingurițe pe zi!
N.O.-Xplode ™ 2.0 Putere avansată va avea un efect optim daca bei suficienta apa (peste 3,5 litri pe zi) și stick la o dieta bogata in proteine si carbohidrati.

Caracteristicile metabolice specifice ale corpului si greutatea determina cat timp va lua pentru a simți efectul produsului. De obicei, va începe să se simtă un val de energie, pentru a îmbunătăți focalizarea și creșterea volumului muscular aproximativ 5-15 minute după administrare. Celelalte efecte sunt cel mai adesea simțite cu 30-45 minute după administrare. N.O-Xplode ™ 2.0 avansată Strenght atinge o eficiență maximă completă aproximativ 90 de minute după administrare.

Utilizați un N.O.-Xplode ™ 2.0 avansată Strenght pentru o perioadă de nu mai mult de 12 săptămâni, apoi încetați să luați timp de cel puțin 4 săptămâni.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

N.O-XPLODE 2.0 от BSN

BSN

N.O-XPLODE 2.0

Ambalare: 675 Grame, 30 Doze
Nu este disponibil!