Anabolic On Stage Pump | Stim-Free Pre-Workout Formula от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Anabolic On Stage Pump | Stim-Free Pre-Workout Formula

12345    4.1/5  (8 Au votat)
Ambalare: 313 Grame, 25 Doze
Vezi ingredientele
-40%   15167 RON
91 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 43424

DESCRIEREA PRODUSULUI

Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone este un booster de azot de ultimă generație care este demn de scenă!

Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone nu este un booster clasic de azot care combină ingredientele de pompare a azotului și stimulenții. Această formulă inovatoare este un pre-antrenament fără stimuli și este făcută cu un scop în minte.

Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone este primul booster de azot din lume conceput special pentru culturistii profesioniști care se pregătesc pentru competiție și doresc să fie în formă maximă pe scenă!

Produsul oferă pompare maximă și modelare musculară, demnă nu numai de profesioniști, ci și de amatori care au pretenții mari asupra lor.

Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone și puterea ingredientelor sale!

Secretul acestui produs revoluționar constă în formula echilibrată a ingredientelor special selectate și absența stimulentelor sistemului nervos.

Stimulante precum cofeina, sinefrina și iohimbina sunt vasoconstrictoare, ceea ce înseamnă că îngustează vasele de sânge și reduc fluxul de sânge către mușchi, ceea ce orice culturist ar prefera să evite.

Din acest motiv, Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone este un stimulator de azot fără stimulente și include ingrediente care se concentrează pe rezistență și echilibru de azot.

La baza produsului se află GlycerSize™ (Glycerol) brevetat. Glicerolul îmbunătățește foarte mult pomparea și performanța prin hiperhidratarea mușchilor cu apă. Dacă bei multă apă fără nimic altceva, scăderea osmolalității din corpul tău stimulează rinichii să elimine cea mai mare parte din excesul de apă în decurs de o oră. Adăugând glicerol la pre-antrenament, poți reține un litru de apă în plus prin acest efect de hiperhidratare.

Un alt element important este stimularea oxidului nitric, care îmbunătățește direct fluxul de sânge către mușchi, precum și joacă un rol important în creșterea rezistenței aerobe și anaerobe. Combinația de malat de citruliu și L-arginina alfa-cetoglutarat (A-AKG) crește dramatic producția de oxid nitric și, prin urmare, pomparea explozivă a mușchilor.

Nu în ultimul rând este Betaine. Betaina este un metabolit al colinei și un osmoreglator precum creatina. Funcția sa principală este de a susține forța și rezistența, dar, spre deosebire de creatină, nu reține excesul de apă.

Anabolic On Stage Pump de Kevin Levrone are următoarele beneficii:

      Formula echilibrată de ingrediente eficiente;
      Fara stimulente;
      Stimulatori puternici de oxid nitric;
      Pompare puternică;
      Ajută la modelarea mușchilor și a aspectului lor mai estetic;
      Creste rezistenta si contracareaza oboseala;
      Este potrivit pentru utilizare înaintea unui spectacol pe scenă;

Mod de utilizare:

Se amestecă 2 linguri (12,5 g) cu 200 ml-250 ml apă. Luați până la 30 de minute înainte de antrenament sau înainte de competiție. Este de preferat să o luați pe stomacul gol.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Anabolic On Stage Pump | Stim-Free Pre-Workout Formula от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Anabolic On Stage Pump | Stim-Free Pre-Workout Formula

Ambalare: 313 Grame, 25 Doze
15167 RON
91 RON