PUMP Pre-Workout Formula от OstroVit

OstroVit

PUMP Pre-Workout Formula

12345    4.7/5  (107 Au votat)
Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
Vezi ingredientele
-30%   10166 RON
7116 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 30875

DESCRIEREA PRODUSULUI

Formula OstroVit PUMP este un preparat care susține rezistența organismului și mărește semnificativ eficiența antrenamentului. Biodisponibilitatea ideală și solubilitatea ridicată a produsului au fost dictate de cerințele ridicate ale consumatorilor.

PUMP PRE-WORKOUT FORMULA este un amestec de beta-alanină, L-arginină, L-citrulină, taurină, L-leucină, L-carnitină, L-tirozină.

Produsul poate fi văzut deja la primul antrenament, mușchii la scurt timp după ce au luat produsele devin greu și umflați. Formula special creată permite producerea de oxid nitric (NO), care este responsabil de viteza de comunicare între celule, relaxează pereții vaselor de sânge și inhibă agregarea plachetară. Datorită conținutului beta-alaninei, efortul poate fi mai intens și mai lung. În plus, organismul este mai puțin susceptibil la oboseală.

Produsul nu conține creatină, deci poate fi utilizat și în timpul perioadelor de tranziție între ciclurile de creatină. Este, de asemenea, un supliment excelent la sinteza fibrelor musculare fără reținerea inutilă a apei subcutanate, datorită căruia efectele exercițiilor sunt și mai vizibile.

- Creste eficienta corpului.
- Îmbunătățește eficiența exercițiilor.
- Reduce oboseala corporală în timpul antrenamentului.
- Nu conține creatină, deci poate fi utilizată între ciclurile de creatină.
- Un supliment ideal care să susțină construcția unei mase plastice slabe.
- 3.5g beta-alanină pe porție!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

PUMP Pre-Workout Formula от OstroVit

OstroVit

PUMP Pre-Workout Formula

Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
10166 RON
7116 RON