Pro Blend + от 4+ nutrition

4+ nutrition

Pro Blend +

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Matrice de proteine Ambalare: 2000 Grame, 67 Doze Vezi ingredientele
37629 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18490

DESCRIEREA PRODUSULUI

PRO BLEND + se caracterizează prin diversele surse de proteine ​​din care face parte. De fapt, conține izolat de proteine ​​din zer, concentrat proteic din zer, cazeină micelară și cazeinat de calciu care au o rată de absorbție de la rapid la lent.


Prima sursă este proteina din zer de lapte
, considerată a fi digerată rapid și asimilată și cu o valoare biologică ridicată.


Cea de-a doua sursă este concentratul de proteine ​​din zer, deosebit de bogat în proteinele cu același nume care reprezintă cea mai valoroasă sursă a acestui produs. În comparație cu celelalte surse de proteine, au un conținut ridicat de aminoacizi ramificați și o valoare biologică mai mare, datorită prezenței considerabile a aminoacizilor ramificați. Având în vedere gradul lor ridicat de digerabilitate și viteza de a intra în sânge, acestea sunt considerate proteine ​​rapide.


Micile cazeine
constau din diferite tipuri de proteine, legate împreună cu apă, enzime și minerale pentru a forma compuși sferici numiți miceli. În stomac, spre deosebire de proteinele din zer, cazeinele formează un cheag care necesită câteva ore pentru a fi digerate (chiar și 7 ore). De fapt, ele sunt considerate proteine ​​lente. Din acest motiv, cazeinele sunt recomandate între mese și în special înainte de culcare, pentru a evita catabolismul în timpul nopții.

Calciul cazeinat, o proteină produsă din cazeina din laptele degresat, completează formula PRO BLEND +. Oferă organismului un flux constant și constant de aminoacizi și, din acest motiv, este adesea recomandat să prevină catabolismul celulelor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Pro Blend + от 4+ nutrition

Pro Blend +

Categorii: Proteine
Subcategorii: Matrice de proteine    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 2000 Grame, 67 Doze
37629 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
376.29 RON
331.51 RON