Whey + от 4+ nutrition

4+ nutrition

Whey +

12345    3/5  (6 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 900 Grame Vezi ingredientele
16994 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 18524

DESCRIEREA PRODUSULUI

WHEY + este o combinație de proteine ​​derivate din partea lichidă, cunoscută și sub numele de zer, care este lăsată după ce este produsă brânza.


În comparație cu alte surse de proteine ​​(de exemplu, ouă, soia, grâu), proteina din zer are un conținut mai mare de aminoacizi ramificați (leucină, izoleucină, valină), o valoare biologică superioară datorită cantității mari de aminoacizi esențiali, În consecință, o absorbție mai rapidă.


Datorită acestor caracteristici impresionante, WHEY + este capabil să stimuleze sinteza proteinelor și creșterea mușchilor, să suprime catabolismul proteic, să stimuleze recuperarea după antrenament, să stimuleze producția de energie derivată din aminoacizi și să crească eliberarea de insulină prin scăderea nivelului glucozei din sânge după o masă .


Digestia proteinelor are loc deoarece enzimele digestive descompun lanțurile de proteine ​​în lanțuri mai scurte numite oligopeptide, care sunt compuse din aminoacizi. Dacă lanțurile sunt compuse din 2 până la 10 aminoacizi, ele sunt numite oligopeptide. Dacă sunt compuse din 10 până la 100 aminoacizi, se numesc polipeptide. Când sunt fabricate din 100 sau mai multe, ele sunt numite proteine. Aminoacizii din sânge și lichidul extracelular formează grupul de aminoacizi. Acesta conține aminoacizi care au fost catabolizați de alte țesuturi, precum și de cele care au fost sintetizate de ficat. În grupul de aminoacizi există o mișcare continuă între aminoacizii intrași și ieșiți. Aminoacizii absorbiți sunt în esență direcționați către două locuri, ficatul sau alte celule. Cei care merg la ficat sintetizează proteinele.

Proteina din zer este considerată proteină rapidă, deoarece este foarte digerabilă și intră rapid în circulație. Din acest motiv, este deosebit de util imediat înainte sau imediat după un antrenament, deoarece acestea pot contribui la creșterea masei musculare și a rezistenței și la accelerarea recuperării.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Whey + от 4+ nutrition

Whey +

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 900 Grame
16994 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
169.94 RON
149.72 RON