Pro Sense + от 4+ nutrition

4+ nutrition

Pro Sense +

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Matrice de proteine Ambalare: 900 Grame Vezi ingredientele
15780 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 18491

DESCRIEREA PRODUSULUI

PRO SENSE + este un produs special conceput pentru nevoile femeilor. Proteinele pe bază de plante, vitaminele și mineralele sunt baza acestui produs. Această combinație inovatoare conține, de asemenea, extracte de fructe roșii din Richberry, extracte de la un adapogen de plante numit Rhodiola și enzimă complex Enzimix. Această combinație unică face ca Pro Sense + să fie ideală pentru a satisface nevoile specifice ale femeilor care fac pregătire sportivă și atletică.

Una dintre sursele de proteine ​​vegetale utilizate în acest produs este proteina de mazare, Pisum sativum, care aparține familiei Fabaceae sau Leguminosae. Mazărele sunt leguminoase bogate în proteine ​​și fibre, cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați.

Proteina din bumbac
este derivată dintr-o varietate de mazăre galbenă, similară lintei, cultivată în multe părți ale Canadei și Chinei. Au un conținut de proteine ​​de aproximativ 20-25% din greutatea sa totală uscată și un profil de aminoacizi foarte interesant.

Este, de asemenea, important în lumea sportului că combinația aminoacizilor arginină, lizină și glutamină împreună cu aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA) sunt cruciale pentru performanța atletică. În plus față de aminoacizii esențiali, acest produs conține și cantități considerabile de aminoacizi neesențiali.

De fapt, Pro Sense + se dovedește a fi o bună alternativă nu numai pentru vegetarieni, vegani sau pentru cei care preferă să evite produsele de origine animală, dar și pentru oricine este intolerant sau alergic. Un alt avantaj este solubilitatea lor ridicată, ceea ce le face foarte ușor de utilizat.

O altă sursă de proteine ​​în acest produs este proteina de orez (Oryza Sativa, familia Gramineae). Producția de proteine ​​de orez, care se găsește în mod natural în cerealele integrale de orez, implică o procedură unică. Începe cu frezarea umedă a boabelor de orez. Apoi, proteina este procesată cu cicluri de fermentație pentru a îndepărta fibra din întregul boabe de orez brun. La sfârșitul acestui proces ajungeți la boabe întregi de orez brun încolțit, care este materia primă utilizată în procesul de producție.

Proteina din orez
este o alternativă excelentă pentru cei care sunt intoleranți la lactoză, alergici la lapte sau pentru cei care doresc să evite alergenii cum ar fi ouăle, grâul, glutenul și soia. Orezul este cea mai bună sursă de proteină slabă. Ele sunt ușor de digerat și blând pe stomac și intestine. Ele sunt, de asemenea, bune pentru persoanele care suferă de probleme cronice legate de stomac și intestine. Spre deosebire de proteina din lapte, proteina din orez este colesterol și fără sodiu și reduce, de asemenea, efectele negative legate de consumul acestor substanțe. În plus, proteinele de orez conțin, de asemenea, fibre, care sunt prebiotice și sporesc absorbția zaharurilor și susțin sănătatea intestinală. În plus, absorbția acestor proteine ​​este mai rapidă decât alte proteine ​​vegetale, astfel încât acestea sunt folosite mai repede pentru a reconstrui și a repara țesutul muscular și pentru a îmbunătăți în mod semnificativ timpul de recuperare.

O altă sursă importantă de proteine ​​este derivată din soia (planta erbacee din familia leguminoasă, originară din Asia de Est). Este foarte bogat în proteine, care reprezintă aproximativ 37% din greutatea sa uscată. De asemenea, furnizează o cantitate semnificativă de aminoacizi ramificați, arginină și lizină, ceea ce îl face extrem de valoroasă atât în ​​ceea ce privește menținerea cât și creșterea masei musculare.

Femeile folosesc în special proteinele din soia, deoarece sunt o sursă excelentă de calciu, fier, potasiu, omega 3 și fibre. Prin urmare, pe lângă mărirea masei musculare, proteina din soia luptă și împotriva formării radicalilor liberi în timpul exercițiilor și facilitează o recuperare mai rapidă.

Pentru a susține în continuare sursele de proteine ​​din acest produs, am adăugat și carnitina, un aminoacid adesea folosit pentru capacitatea sa de a transforma grăsimea în energie. În acest caz, este folosit și pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Carnitina se sintetizează în organism din aminoacizii lizină și metionină, în prezența Niacinului, a Vitaminei B6, a Vitaminei C și a Fierului. Caracteristica cea mai caracteristică, totuși, este transportul acizilor grași în mitocondriile, ceea ce duce la producerea de energie. S-a dovedit că o lipsă a acestei substanțe conduce la reducerea energiei produse și creșterea țesutului adipos. În ceea ce privește sistemul nervos central, carnitina acționează ca un antioxidant prin interacțiunea cu acetilcolina, un neurotransmițător care pare să influențeze boala Alzheimer.

Carnitina are, de asemenea, beneficii pentru cardio și vasele de sânge. Aceasta crește vasodilatația periferică, contribuind la îmbunătățirea fluxului de oxigen și de distribuție a oxigenului. Carnitina ajută, de asemenea, scăderea colesterolului și a trigliceridelor în sânge și crește valorile HDL, reducând riscul depunerilor în vasele de sânge. Carnitina sa dovedit a scădea nivelul lipoproteinelor responsabile pentru atacurile de inimă. Carnitina este, de asemenea, utilizat pe scară largă în lumea sportivă pentru a îmbunătăți performanțele atletice datorită capacității sale de a transforma grăsimile în scopuri energetice. În plus, în timpul activității musculare, carnitina reduce formarea acidului lactic și menține glicogenul în mușchi.

O altă componentă fundamentală a acestui produs este prezența fructooligozaharidelor (FOS), a fibrelor solubile prezente în diferite plante, fructe și legume. Acestea au efect prebiotic, care este util pentru echilibrul florei bacteriene intestinale. Prebioticele promovează creșterea și eficiența Bifidobacterium și Lactobacillus, două specii bacteriene importante pentru sănătatea digestivă. Atunci când sunt luate ca parte a dietei, acestea pot ajuta la inhibarea acumulării de grăsimi și absorbția grăsimii dietetice în intestine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Pro Sense + от 4+ nutrition

Pro Sense +

Categorii: Proteine
Subcategorii: Matrice de proteine    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 900 Grame
15780 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
157.8 RON
139.02 RON