Iso + от 4+ nutrition

4+ nutrition

Iso +

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 900 Grame Vezi ingredientele
21849 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18469

DESCRIEREA PRODUSULUI

ISO + este un supliment pe bază de proteine ​​din izolat de zer. În special pentru sportivi care fac exerciții fizice intense și exigente, este minunat să menținem și să creștem masa musculară.


Spre deosebire de concentratele de proteine ​​care au un procent de proteine ​​de aproximativ 80%, proteinele izolate ajung la 90% din proteinele pure. Proteinele sunt obținute din lapte printr-un proces de ultrafiltrare cu flux încrucișat și microfiltrare, oferind practic un produs fără lactoză, carbohidrați (ISO + are 0.4g), grăsimi sau colesterol. Acestea au un conținut ridicat de aminoacizi esențiali, în special aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA). Sunt deosebit de interesante nivelele de Leucină, un aminoacid capabil să favorizeze sinteza proteinelor și cisteină.


Datorită acestor caracteristici, proteinele din izolat de zer pot furniza substratul de energie pentru sinteza proteinelor, în care și vitaminele din grupa B care sunt adăugate la acest produs pentru a-și crește eficiența. Mai mult, ele pot suprima catabolismul proteinelor, stimulează sinteza proteinelor și promovează creșterea musculară. Reduce oboseala si oboseala si contribuie la functionarea normala a ficatului. În cele din urmă, ele acționează ca un substrat pentru gluconeogeneza, un proces prin care energia este produsă pornind de la unii aminoacizi, în special în perioade prelungite de repaus și activitate fizică prelungită.

Un produs este considerat a fi un produs de calitate, cu cât conținutul de proteine ​​este mai ridicat și cu atât sunt mai scăzute procentele de carbohidrat (lactoză) și grăsimi.

Proteinele sunt digerate datorită intervenției enzimelor digestive care separă lanțurile de proteine ​​în lanțuri mai scurte, numite oligopeptide care constau în aminoacizi. Lanțurile constând din 2 până la 10 aminoacizi sunt numite oligopeptide, între 10 și 100 de polipeptide și de la 100 de zile sunt doar proteine. Proteina digestia începe în stomac și se termină în prima parte a intestinului subțire. Aminoacizii din sânge și fluidele extracelulare constituie un grup numit grup de aminoacizi.

Aceasta conține aminoacizi care au fost catabolizați de alte țesuturi și cele sintetizate de ficat. În bazinul de aminoacizi, există o mișcare constantă între aminoacizii care vin și ieșesc. Aminoacizii absorbiți merg în două locuri: ficatul și celelalte celule. Cei care ajung la ficat sintetizează proteinele. Proteinele de proteine ​​din zer sunt caracterizate prin digerabilitate ridicată, datorită concentrației mult mai favorabile a numărului de particule (osmolaritate) și, prin urmare, sunt mai asimilabile.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Iso + от 4+ nutrition

Iso +

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 900 Grame
21849 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
218.49 RON
192.49 RON