All Whey от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

All Whey

12345    4.2/5  (44 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 908 Grame, 21 Doze Vezi ingredientele
153 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 13416

DESCRIEREA PRODUSULUI

Proteine ​​incredibil de gustoase, în același timp ajutor veți putea ajunge rapid obiectivele, și să fie economic? Ei bine, căutarea a luat sfârșit! Va prezentam ALLWHEY!

ALLWHEY combină cele mai recente inovații în proteine ​​din zer, prin furnizarea de proteine ​​din zer 100% per doză. Acest lucru este posibil prin utilizarea unei tehnologii revoluționare nou pentru extragere numit NitriCore ™.

ALLWHEY® combină tehnologii inovatoare recente regasirea Whey Protein pentru a crea un sistem ™ NitriCore 3 etape, care furnizează proteine ​​din zer 100%. Tehnologia NitriCore este proiectat pentru a crește dramatic nivelurile de retenție a azotului în țesutul muscular. Creșterea retenție a azotului asigură dezvoltarea masei musculare rapide poate avea loc sub formare cea mai intensă, asigurând în același timp că țesutul muscular nu este pierdut în timpul recuperării.

ALLWHEY este 100% proteină completă, ceea ce înseamnă că acesta conține 100% din totalul de aminoacizi cu lanț ramificat și 100% toți aminoacizii esențiali.

ALLWHEY îmbunătățește și OmegaEFA ™ (o sursă de acizi grași esențiali extrem de stabile EFA) și proteine ​​Tri-Blend enzime digestive care ajuta la absorbtia peptidelor din proteine ​​din zer și aminoacizi. Acest lucru este esențial pentru a ne asigura că a maximiza beneficiile de proteine ​​pe care le consumăm.

ALLWHEY
amestecat rapid în apă și în lapte. ALLWHEY are un gust incredibil, așa cum iese în evidență ca fiind una dintre cele mai delicioase proteine ​​create vreodata.


NitriCore nou sistem extins de livrare a proteinei 3 etape, care ofera 100% proteine ​​din zer, care livra proteine ​​din zer de înaltă calitate, cu fiecare doză. Datorită tehnologiei NitriCore nivelurile de retenție a azotului a crescut dramatic în țesutul muscular.

Creșterea retenție a azotului asigură dezvoltarea masei musculare rapide poate avea loc ca răspuns la formarea intensă asigurând în același timp că țesutul muscular nu este pierdut în timpul recuperării.

Nu fără motiv că multe dintre cele mai mari culturisti cred că acest produs „cea mai buna proteina de pe planeta!“

ALLWHEY este îmbogățit cu proteine ​​pure 97%. Acesta este un hidrolizat izolat proteic din zer. În plus, este inclus, de asemenea, proteina pura din zer WPI97 ™ cu un grad foarte ridicat de biodisponibilitate și azot de retenție.

ALLWHEY contine 25 grame de proteine ​​din zer per linguriță! [/ B]

ALLWHEY conține, de asemenea, enzime digestive, cum ar fi lactaza, care este o enzimă reducătoare de lactoză și bromelaină și protează, care sunt enzime digestia proteinelor. Luate împreună, aceste enzime facilitează asimilarea și utilizarea peptidelor din proteine ​​din zer și aminoacizi.

compania ALLMAX a luat și urmați cu atenție toate etapele procesului de producție pentru a vă asigura că clienții săi obține cea mai pura si cea mai buna proteina.

      Ce este ALLWHEY?

ALLWHEY o pulbere de proteine ​​cu un conținut scăzut de zahăr, care asigură o livrare de proteine ​​de 3 etape. ALLWHEY ofera 25 de grame de proteine ​​din zer pur cu fiecare doză, cu un conținut redus de lactoza.

      Pot folosi ALLWHEY cu alte suplimente?

Da, poți. ALLWHEY este pur și simplu un supliment dietetic natural,. În funcție de obiectivele dvs., ALLWHEY excelent completate cu multe alte produse pentru hrana ALLMAX, pentru a vă ajuta să obțineți de formare dorită la nivelul următor.

      Ce este îndulcit ALLWHEY?

ALLWHEY este îndulcită cu Acesulfam de potasiu și nu conține Aspartamul.

Produsele pe care le puteți găsi în site-ul nostru sunt nutrienți în formă pură. Acestea nu sunt medicamente și în nici un fel ar trebui să fie utilizate ca atare. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea produselor ca medicamente.

      Cum să luați ALLWHEY?

Se amestecă 1 lingură (31 grame) de pulbere de proteine ​​ALLWHEY cu 180-360 ml. apă, suc sau lapte, în orice moment în timpul zilei când ai nevoie de un impuls de proteine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

All Whey от AllMax Nutrition

All Whey

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 908 Grame, 21 Doze
153 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
153 RON
134.79 RON