Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

AMIX's Dennis Wolf

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Isolates, Proteine din zer Ambalare: 2250 Grame Vezi ingredientele
34068 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 36086

DESCRIEREA PRODUSULUI

OptiWheyCFM Protein este produs premium constă din 3 tipuri de proteine ​​din zer (instantizat flux microfiltrat parțial încrucișată concentrat de proteine ​​din zer CFM, instantizat proteic din zer CFM® izolat cu fracțiuni proteice și instantizat și izolat proteic din zer CFM® hidrolizat) îmbogățită prin PepForm ™ Leucina peptide, multi-enzimă DigeZyme® complexă și premium flexseed BevGrad ™ XtraSmooth in.

CFM® - cruce sistem de microfiltrare de debit este un proces ușor, folosind state-of-the-art. Acest lucru, proces natural redus de căldură conduce la niveluri ridicate de proteine ​​nedenaturate și produce un produs cu un gust excelent și calități nutritive optime, care include toate proteinele majore din zer precum microfractiuni proteine ​​si peptide bioactive.

BevGrad ™ XtraSmooth Inul este un super fin măcinat de aur de semințe de in care a fost tratat termic utilizând în procesul de MicroSure ™ Plus pentru a oferi beneficiile naturale de in pentru băuturile sportive. Este ușor de încorporat în formulări fără a compromite gustul, oferind Omega-3, fibre și carbohidrați cu catenă lungă.

PepForm ™ leucină Peptidele sunt realizate dintr-un proces de proprietate, care se leagă în formă liberă leucina la peptide leucina izolate din zer dulce proaspăt folosind tehnologii avansate de fracționare și separare. Această separare și tehnologie de procesare rezultate unice în conținutul leucină 40%.

complex multi-enzimatic DigeZyme®- constând în principal din amilaza, proteaza, lipaza, celulaza și lactază. Enzimele din acest complex sunt de origine microbiană (amilază fungică, lactază, celulază și o protează neutră bacteriană).

 

beneficii

      proteina contribuie la o creștere a masei musculare
      proteine ​​contribuie la menținerea masei musculare
      conține BevGrad ™ XtraSmooth - frezate flaxseed de aur
      îndulcite cu Stevia și sucraloza
      aspartam gratuit
      instantanee de mare
      delicat și cremos
 
Doza recomandată: Se amestecă 1 lingura (30g) din OptiWhey® CFM Protein Instant cu 200-300 ml de apă sau lapte cu conținut scăzut de grăsime. Folosiți un blender sau mână agitator Amix ™. Au 1-3 porții pe zi, în funcție de nevoie zilnic de proteine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 31:13:48
  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate pentru diete
  21522 RON 10761 RON (-50%)
  Cumpara

  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate


  Categorii: Proteine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 2000 Grame, 66 Doze

  - Creșterea masei musculare slabe - Creșterea forței musculare - Fără adăugări inutile - Creșterea secreției hormonului natural de creștere - Limitarea proceselor catabolice OstroVit Economy WPC80.eu este un concentrat de proteine ​​din zer de lapte. Acest produs este produs într-un proces de ultrafiltrare în care fracția concentrată de proteine ​​din zer este concentrată înainte de separarea pre...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Isolates, Proteine din zer    Brand: AMIX, AMIX's Dennis Wolf    Ambalare: 2250 Grame
34068 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
340.68 RON
300.14 RON