Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

AMIX's Dennis Wolf

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 2250 Grame Vezi ingredientele
-25%   328 RON
246 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 24313

DESCRIEREA PRODUSULUI

OptiWhey ™ CFM Protein

Instan
t este produs premium constă din 3 tipuri de proteine ​​din zer (instantizat flux microfiltrat parțial încrucișată concentrat de proteine ​​din zer CFM, instantizat proteic din zer CFM® izolat cu fracțiuni proteice și instantizat și izolat proteic din zer CFM® hidrolizat) îmbogățită prin PepForm ™ Leucina peptide, multi-enzimă DigeZyme® complexă și premium flexseed BevGrad ™ XtraSmooth in.

CFM® - cruce sistem de microfiltrare de debit este un proces ușor, folosind state-of-the-art. Acest lucru, proces natural redus de căldură conduce la niveluri ridicate de proteine ​​nedenaturate și produce un produs cu un gust excelent și calități nutritive optime, care include toate proteinele majore din zer precum microfractiuni proteine ​​si peptide bioactive.

BevGrad ™ XtraSmooth Inul este un super fin măcinat de aur de semințe de in care a fost tratat termic utilizând în procesul de MicroSure ™ Plus pentru a oferi beneficiile naturale de in pentru băuturile sportive. Este ușor de încorporat în formulări fără a compromite gustul, oferind Omega-3, fibre și carbohidrați cu catenă lungă.

PepForm ™ leucină Peptidele sunt realizate dintr-un proces de proprietate, care se leagă în formă liberă leucina la peptide leucina izolate din zer dulce proaspăt folosind tehnologii avansate de fracționare și separare. Această separare și tehnologie de procesare rezultate unice în conținutul leucină 40%.

complex multi-enzimatic DigeZyme®- constând în principal din amilaza, proteaza, lipaza, celulaza și lactază. Enzimele din acest complex sunt de origine microbiană (amilază fungică, lactază, celulază și o protează neutră bacteriană).

 

beneficii:

      proteina contribuie la o creștere a masei musculare
      proteine ​​contribuie la menținerea masei musculare
      conține BevGrad ™ XtraSmooth - frezate flaxseed de aur
      îndulcite cu Stevia și sucraloza
      aspartam gratuit
      instantanee de mare
      delicat și cremos
 
Doza recomandată: Se amestecă 1 lingura (30g) din OptiWhey® CFM Protein Instant cu 200-300 ml de apă sau lapte cu conținut scăzut de grăsime. Folosiți un blender sau mână agitator Amix ™. Au 1-3 porții pe zi, în funcție de nevoie zilnic de proteine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

Musclecore OptiWhey™ 100% CFM Instant Protein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: AMIX, AMIX's Dennis Wolf    Ambalare: 2250 Grame
328 RON
246 RON