MuscleCore Smooth-8 от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

AMIX's Dennis Wolf

MuscleCore Smooth-8

12345    4.5/5  (2 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Matrice de proteine Ambalare: 2300 Grame, 69 Doze Vezi ingredientele
-10%   263 RON
23670 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 16693

DESCRIEREA PRODUSULUI


MuscleCore Smooth-8

Arome: ciocolată, lapte de vanilie, Banoffee, iaurt de căpșuni.

Greutate netă: 2300 g

Un amestec de proteine ​​obținute din opt surse de proteine ​​pentru a menține și crește masa musculară, însoțită de un complex de enzime digestive Digezyme ®. În plus, acesta include Aminogen ® și Lactospore ®.

Doza recomandată: Se amestecă 1 lingura (33 g) Smooth-8 ™ cu 200 ml apă rece sau lapte degresat. Folosiți un blender sau un agitator portabil. Se agită timp de 30 de secunde. Luați de 1-5 ori pe zi, între mese, în funcție de proteina de zi cu zi și carbohidrați.

Ingrediente 100g: CFM ® - izolat proteic din zer (din lapte), concentrat proteic din zer (din lapte), proteine ​​de carne de vită hidrolizat, maltodextrină, ovalbumină hidrolizat, (® Palatinose), Isomaltuloza Vitargo ® -, amidon de porumb ceros (amilopectina amidon de orz) (conține urme de SO 2), concentrat proteic din lapte, cazeinat de calciu (din lapte), proteine ​​din zer hidrolizat (din lapte), (pentru aroma de ciocolată și Banoffee: pudră de cacao), stabilizatori: xantan, guar, hidrolizat de colagen; Pep-Form ™ - Leucina Peptides 1350 mg (peptide din concentrat de proteină din zer (din lapte), bogat în L-leucina), emulgator: lecitină din soia, aromă, fosfat de calciu (calciu 120 mg - 15% *; Fosfor 130 mg - 18 mai % *), îndulcitori: glicozidele steviolice, sucraloză și acesulfam-K, colorant: (aromă de căpșuni iaurt: extract de sfeclă roșie) Digezyme ® - Multi-Enzyme Complex 100 mg (amilaza, lipaza, lactază, celulază, protează neutră bacteriană); Aminogen ® (50 mg maltodextrină, proteaze); Lactospore ® 200 mii. Disputele de admisie (Lactobacillus sporogenes) * = RHP referință

mix ™ Protein Fusion ™ Smooth8
(CFM® - izolat proteic din zer (din lapte), concentrat proteic din lapte, proteine ​​de bovine hidrolizat, proteine ​​din zer hidrolizat (din lapte), caseinat de calciu (din lapte), ovalbumină hidrolizat, concentrat proteic din zer (de la lapte));
 
     Amix ™ Carbo-4 Matrix - 31000 mg (maltodextrina Palatinose® (izomaltuloză) Vitargo® (amidon modificat), amidon de porumb ceros);
 
     Pep-Form ™ Leucina Peptides 1350 mg (peptide din concentrat de proteină din zer (din lapte), bogat în L-leucină);
 
     Amix ™ PhosphoMatrix 750 mg (fosfat dicalcic, fosfat dipotasic);
 
     DigeZime® - Multi-Enzyme Complex 100 mg (amilază, lipază, lactază, celulază, protează neutră bacteriană);
 
     Aminogen® 50 mg (maltodextrina, proteaze);
 
     Lactospore® 200 mile (Lactobacillus sporogenes)

Atenție: nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Stocate într-un loc uscat la 25 pentru C, protejat împotriva razelor solare directe și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Acesta nu conține substanțe de dopaj caracter. Acest produs este fabricat într-o instalație care procesează produsele care conțin lapte, ouă, soia, și crustacee.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

MuscleCore Smooth-8 от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

MuscleCore Smooth-8

Categorii: Proteine
Subcategorii: Matrice de proteine    Brand: AMIX, AMIX's Dennis Wolf    Ambalare: 2300 Grame, 69 Doze
263 RON
23670 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
236.7 RON
222.73 RON