NightPro Elite от AMIX

AMIX

NightPro Elite

12345    5/5  (4 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Cazeine, Matrice de proteine Ambalare: 1000 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 16396

DESCRIEREA PRODUSULUI

AMIX™ Night PRO Elite este o formula unica de proteine pentru noapte, special conceputa pentru a furniza tesutului muscular proteine din zer de înaltă calitate în întreaga noapte pentru a preveni catabolismul muscular (descompunerea musculară) și pentru a menține procesul anabolic constant (cresterea masei musculare).

Formula are un gust foarte bun, cremos, este ușor solubil și de digerat și este recomandat în special pentru culturisti sau sportivi de rezistență care au nevoie de alimentare 24/7, de substante nutritive importante și proteine de înaltă calitate pentru a asigura cresterea masei musculare maximă și pentru recuperare rapida dupa antrenamente intense.

AMIX™ Night PRO Elite conține de asemenea amestecuri de susținere speciale. Aceste amestecuri conțin ingrediente de sprijin care maresc viteza de recuperare după antrenament, suporta producția de hormoni de crestere (GH), cresc in mod natural productia de testosteron și cresc performanța generală fizică și mentală.

Beneficii:
-Asigură alimentarea cu proteine de inalta calitate de peste noapte
-Sustine cresterea masei musculare și crește rezistența
-Susține productia de testosteron și de GH
-Imbogățit cu DigeZyme ®
-Nu contine aspartam!

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda a se amesteca 2 linguri (50g) cu 200-300ml de apa sau lapte degresat. Se ia de preferință înainte de somn.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

NightPro Elite от AMIX

NightPro Elite

Categorii: Proteine
Subcategorii: Cazeine, Matrice de proteine    Brand: AMIX    Ambalare: 1000 Grame
Nu este disponibil!