Brutal Muscle On от BioTech USA

BioTech USA

Brutal Muscle On

12345    4.1/5  (9 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer, Matrice de proteine Ambalare: 908 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 17820

DESCRIEREA PRODUSULUI

Apoi, este timpul pentru a umple planul de dieta cu cantitatea potrivită de proteine. Ca blocuri de construcție ale țesutului muscular, proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

Brutal Muscle On
este o modalitate ușoară de a suplimenta dieta cu nu numai cantitatea potrivită, ci și calitatea dreptul de proteine. Este amestec a fost formulată cu cele mai bune surse de proteine de carne de vită disponibile. Carne de vită este o sursă valoroasă de proteine, dar costisitoare și greu de digerat când consumate în cantități mari. Utilizați musculare brutala pentru proteine de carne de vită foarte concentrată și ușor de digerat!

Indicatii

Se amestecă un lingura (30 g) de Muscle Brutal La cu 250 ml de apă sau lapte degresat. Consumati 2 portii pe zi: 1 porție dimineața și 1 servire după antrenament.

Ingredients


Protein Blend 88.6% (whey protein concentrate, hydrolyzed beef protein, milk protein concentrate, whey protein isolate, caseinate, whey peptides), Amino Acid Matrix [L-glutamine, BCAA (L-leucine, L-isoleucine, L-valine)], maltodextrin, flavours, thickener (sodium carboxy methyl cellulose), chicory inulin, acid (citric acid), sweetener (sucralose), crystal vanillin, colour (beetroot red, anthocyanins). ALLERGENS: Milk. May contain traces of soy.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Brutal Muscle On от BioTech USA

Brutal Muscle On

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer, Matrice de proteine    Brand: BioTech USA    Ambalare: 908 Grame
Nu este disponibil!