Renew Whey Protein Concentrate от Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates Nutrition

Renew Whey Protein Concentrate

12345    5/5  (44 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 30 x 30 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-25%   24281 RON
18211 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 38363

DESCRIEREA PRODUSULUI

Renew Whey Protein Concentrate este concentratul de proteine ​​din zer de cea mai înaltă calitate disponibil pe piață, care conține peste 21 de grame de proteine ​​per plic.

Bogat in mod natural in BCAA si glutamina, Renew Whey Protein Concentrate se absoarbe rapid si este ideal dupa un antrenament sau ca sursa convenabila de proteine ​​intre mese pe parcursul zilei.

Renew Whey Protein Concentrate oferă unele beneficii asemănătoare hidrolizatului, cum ar fi capacitatea de a produce peptide care promovează sănătatea care rezultă din interacțiunea cu enzimele și microbii digestivi din tractul digestiv. Aceste peptide care promovează sănătatea nu sunt produse atunci când se consumă proteine ​​denaturate (ca în hidrolizatul de proteine ​​din zer), iar înainte de a vă face griji cu privire la proteina denaturată, vă rugăm să rețineți că proteina denaturată este la fel de utilă organismului ca și proteina nenaturată.

Proteinele bioactive pe bază de zer includ α-lactalbumină, β-lactoglobulină, imunoglobuline, lactoferină, lacto-peroxidază și factori de creștere, aceste proteine
exercită activitate biologică care poate afecta funcția digestivă, utilizarea nutrienților absorbiți, creșterea și dezvoltarea organelor și rezistența la boli.

Când vine vorba de puritatea și compoziția nutrienților, ne asigurăm că furnizăm numai cea mai bună formă disponibilă de proteină din zer, așa-numita Native Whey.

Proteina nativă din zer este produsă prin filtrarea laptelui crud neprocesat, ceea ce nu este cu adevărat standard, așa cum ați putea crede. Știm că zerul este extras din lapte în timpul procesului de fabricare a brânzei, din care puteți extrage zer și proteine ​​​​cazeinei, proteina din zer rămâne lichidă în timpul procesului de fabricare a brânzei, în timp ce cazeina va precipita, ducând la o structură chimică mai complexă.

Această structură face ca proteina de cazeină să fie mai lentă de digerat și asimilat decât zerul, care este relativ rapid, de aici și consumul istoric de zer după antrenament și consumul de cazeină înainte de somn. După cum se întâmplă, proteinele sunt proteine ​​și, atâta timp cât vă satisfaceți nevoile personale de proteine, împreună cu un stimulent adecvat pentru exerciții și odihnă, va urma acumularea/creșterea musculară.

Acum, deși „proteina este proteină”, este înțelept să ne amintim că nu toate proteinele sunt create la fel!

Native Whey este considerat „Rolls Royce” al proteinei din zer datorită metodei sale delicate de extracție, care include un proces de filtrare, spre deosebire de procesul obișnuit de fabricare a brânzei, care poate expune proteinele din zer la aciditate ridicată (de obicei pH 4,6). și diferite alte forme de tratament, inclusiv căldură și substanțe chimice agresive.

Native Whey este considerat mai natural și mai mare în cea mai importantă leucină, oferind 2,7 g la 20 g de proteine ​​față de 2,2 g în zerul acru sau dulce.

În general, zerul acid obținut prin procesul de fabricare a brânzei poate denatura o parte din proteine, ceea ce înseamnă că veți pierde toate beneficiile proteinelor (cum ar fi peptidele care promovează sănătatea etc.). Având în vedere atât căldura, cât și proteina denaturantă a acidului, orice zer care este extras din lapte prin utilizarea acidului și a căldurii ar trebui evitat ori de câte ori este posibil.

Renew Whey Protein Concentrate face posibilă evitarea zerului denaturat, precum și cea mai pură formă de concentrat proteic din zer disponibil!

Cum se utilizează:

Se amestecă 1 plic (aproximativ 30 g) în 200-300 ml apă și se consumă imediat după antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Renew Whey Protein Concentrate от Dorian Yates Nutrition

Renew Whey Protein Concentrate

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: Dorian Yates Nutrition    Ambalare: 30 x 30 Grame, 30 Doze
24281 RON
18211 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
182.11 RON
171.37 RON