Renew Whey Protein Isolate от Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates Nutrition

Renew Whey Protein Isolate

12345    4.9/5  (49 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Isolates Ambalare: 30 x 30 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-25%   28834 RON
21626 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 38365

DESCRIEREA PRODUSULUI

Când vine vorba de surse de proteine ​​de primă clasă, izolatul proteic din zer îndeplinește toate cerințele!

Dorian Yates Renew Whey Protein Isolate conține izolat de proteine ​​din zer pentru o biodisponibilitate excepțională a aminoacizilor de construcție musculară și numai concentrat de proteine ​​din lapte de înaltă calitate pentru o textură îmbunătățită.

Fiecare porție oferă 25 de grame de izolat proteic din zer de cea mai înaltă calitate, cu acțiune rapidă și mai puțin de 1 gram de zahăr și 1 gram de grăsime per porție.

Izolatul proteic din zer de la Dorian Yates este ideal după un antrenament, dimineața la micul dejun sau între mese.

Zerul nativ folosit la producerea izolatului proteic din zer Dorian Yates înseamnă că obțineți o proteină mai pură, mai puțin alterată decât altele de pe piață.

Zerul nativ este materia primă standard de aur folosită în producția de suplimente proteice din zer, motiv pentru care DY Nutrition insistă asupra acestui lucru ca standard.

Renew Whey Protein Isolate a fost tratat la temperaturi scăzute, precum și în condiții de aciditate scăzută pentru a evita denaturarea. Având în vedere acest lucru, calitatea proteinei din zer nu ar trebui să fie determinată doar de conținutul de proteine, ci mai degrabă de o combinație de factori, inclusiv biodisponibilitatea (absorbția), calitatea proteinei, nivelul de procesare și calitatea materiei prime.

Din punct de vedere al producției, izolatul proteic din zer al lui Dorian Yates folosește un proces cunoscut sub numele de ultrafiltrare, o metodă de procesare care utilizează grade diferite de presiune pentru a împinge zerul printr-o membrană poroasă, făcând mai ușoară separarea zerului lichid de grăsime și lactoză. Membrana scurge componente solubile în apă, precum și unele minerale și fracții organice, este, de asemenea, sensibilă
la nutrienții importanți din lapte, o considerație care asigură mai puține daune și o densitate mai mare a nutrienților per porție.

Cum se utilizează:

Se amestecă 1 plic (aproximativ 30 g) în 200-300 ml apă și se consumă imediat după antrenament. Consumul recomandat este de 1-3 portii pe zi.

Acest produs este un supliment alimentar și trebuie utilizat cu alimente ca parte a unei diete sănătoase și variate, nu ca înlocuitor. Consumul recomandat este de 1-3 portii pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați întotdeauna medicul sau farmacistul înainte de a lua suplimente. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un medic generalist înainte de a lua suplimente.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Renew Whey Protein Isolate от Dorian Yates Nutrition

Renew Whey Protein Isolate

Categorii: Proteine
Subcategorii: Isolates    Brand: Dorian Yates Nutrition    Ambalare: 30 x 30 Grame, 30 Doze
28834 RON
21626 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
216.26 RON
203.5 RON