ELITE CASEIN от Dymatize

Dymatize

ELITE CASEIN

12345    4.3/5  (6 Au votat)
Categorii: Produse cu un discount maxim, Proteine Subcategorii: Cazeine Ambalare: 1814 Grame, 51 Doze Vezi ingredientele
-34%   400 RON
264 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 15104

DESCRIEREA PRODUSULUI


Dymatize Elite Casein conține 24 de grame de proteina ​​caseină per portie. Produsul este destinat în mod special pentru absorbția lentă de către organism,si cu eliberare rapidă.
Absorbția lentă a produsului este rezultatul sensibilității pH-ului natural al Dymatize 100% Casein în sistemul digestiv. Din cauza întârzierii naturale în efectul funcționării produsului în stomac, unde nivelul PH este scăzut, absorbția continuă și se echilibreaza nivelul de proteine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

ELITE CASEIN от Dymatize

ELITE CASEIN

Subcategorii: Cazeine    Brand: Dymatize    Ambalare: 1814 Grame, 51 Doze
400 RON
264 RON