Eliite Whey Protein от Dymatize

Eliite Whey Protein

12345    4.2/5  (43 Au votat)
Categorii: Produse cu un discount maxim, Proteine Subcategorii: Proteine din zer Brand: Dymatize Ambalare: 907 Grame Vezi ingredientele
-34%   194 RON
128 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 10908
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI


Proteina din zer Elite conține cantități mari de aminoacizi anti-catabolice (BCAA), care reprezintă o importantă sursă de combustibil pentru muschi. Aminoacizii (BCAA) susțin o recuperare rapidă . Si te va ajuta in special in timpul antrenamentelor intense deoarce aminoacizi (BCAA)vor fi rapid absorbiti de către fibrele musculare. Acest produs poate fi folosit de catre profesionisti dar poate fi destinat si prntru cei care vor doar sa fie intr-o forma fizica excelenta .

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Eliite Whey Protein от Dymatize

Eliite Whey Protein

Subcategorii: Proteine din zer    Brand: Dymatize    Ambalare: 907 Grame
194 RON
128 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
128 RON
120.45 RON